2Likes
-
1
Post By PricopGeorgeCătălin
-
1
Post By PricopGeorgeCătălin
-
Super Moderator
TOP ELEVEN | Sezonul curent
Deoarece activitatea pe forumul romanesc nu este foarte ridicata in acest moment, ne-am decis ca nu are rost sa mai deschidem cate un topic pentru fiecare sezon in parte decat daca o sa fie necesar.
Va rugam sa folositi acest topic pentru a ne prezenta starea actuala a echipei voastre dar si parcursul echipei din sezonul actual!
In acest moment, orice sugestie sau parere din partea voastra este mai mult decat binevenita asa ca va asteptam sa fiti alaturi de noi!
Last edited by PricopGeorgeCătălin; 04-22-2018 at 11:48 PM.
-
Super Moderator
Doua meciuri importante azi care imi pot aduce 2 trofee, Cupa si Campionatul!
-
Super Moderator
Gata si cu aceasta provocare...
-
Cel mai de cacat joc ati futu tot jocul asta cu caactul vostru de a castiga bani
in asociatie nu poti castiga de 2 ori 100 token faceti in asa fel sa redogradati
am luat azi bataie de la o echipa de 110 si eu 155
de 2 ori
sa va fut eu in gura de hoti ati spus ca conteaza valoarea individuala a jucatorilor raspundeti la acest tabel
echipa mea din asociatie 5 echipe mai puternice de cat aia si luam bataie si nu ne calificam
139-123 scor 1-2si 3-1
132-121 scor 3-4 si 1-0
155-110 scor 1-2 si 0-1
113-110 scor 1-1si 0-1
101-156 scor 0-4 si 0-11
unde e corectitudenea din acest joc de rahat asa ati facut de au plecat majoritatea
-
bună. am 2 echipe una nivel 47 - 25 campionate, 12 LC , 6 cupe- și a doua nivel 43 - 20 campionate, 3LC , 9 cupe, 1 supercupă - veau sa donez o echipa , nu ași vrea să o las pur și simplo. un sfat?.
cum transfer un numar de token de la unul la altul?
multumesc anticipat
-
Salut,sezonul trecut am cumpărat premium și sezonul asta nu-l mai am
Trebuie sa cumperi in fiecare sezon premium ca nu are rost