Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil Bu taktikle oyna tavsiye ediyorum En verimli diziliş bu gelmeye başladı... Taktik için teşekkür mutlaka deniycem
Originally Posted by Cəmil Məmmədli Taktik için teşekkür mutlaka deniycem Biz teşekkür ederiz
Yarın Şampiyonlar ligi Final maçım var. Kazanmak şansın var mı ?
Originally Posted by Cəmil Məmmədli Yarın Şampiyonlar ligi Final maçım var. Kazanmak şansın var mı ? Final maçları çekişmeli geçer genelde İki takımda nerdeyse eşit güçlerde ama rakibinin yenme olasılığı biraz yüksek gibi
Benim taktiğim şu bu gün 2ci defa ligde yenildim.Şimdi taktiği değiştirsem takım kötüye gidermi ?
Originally Posted by Cəmil Məmmədli Benim taktiğim şu bu gün 2ci defa ligde yenildim.Şimdi taktiği değiştirsem takım kötüye gidermi ? Bence benim taktiği denemelisin
Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil Bence benim taktiği denemelisin 3-2-4-1 mi ?
Originally Posted by Cəmil Məmmədli 3-2-4-1 mi ? Evet
Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil Evet Tamam Dmc oyuncu bulsam bu sezon bulmasam sonrakı sezon
Salam əvvəl top 11 də Azərbaycan dili vardı o nı vaxtsa qayıda bilər birdə Azərbaycan komandalarının orginal forma və logoları olması üçün nə edilməlidi?
View Tag Cloud
Forum Rules