Originally Posted by Cəmil Məmmədli Yarın Şampiyonlar ligi Final maçım var. Kazanmak şansın var mı ?Attachment 58911Attachment 58913 Final maçları çekişmeli geçer genelde İki takımda nerdeyse eşit güçlerde ama rakibinin yenme olasılığı biraz yüksek gibi
Originally Posted by Cəmil Məmmədli Attachment 58672Maçın başlamasına 2 saat kaldı. MR oyuncum kırmızı kart cezalı onun yerinə ( MC , DMC , DC ) hangisini oynatsam ? Cemil azeri arkadaşlarını buraya yönlendir canlı tutmamız lazım forumdaki sizin bu yeri
Benim taktiğim şu bu gün 2ci defa ligde yenildim.Şimdi taktiği değiştirsem takım kötüye gidermi ?
Originally Posted by Cəmil Məmmədli Benim taktiğim şu bu gün 2ci defa ligde yenildim.Şimdi taktiği değiştirsem takım kötüye gidermi ? Bence benim taktiği denemelisin
Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil Bence benim taktiği denemelisin 3-2-4-1 mi ?
Originally Posted by Cəmil Məmmədli 3-2-4-1 mi ? Evet
Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil Evet Tamam Dmc oyuncu bulsam bu sezon bulmasam sonrakı sezon
Originally Posted by Cəmil Məmmədli Tamam Dmc oyuncu bulsam bu sezon bulmasam sonrakı sezon DMC taktikte en önemli nokta bunu unutma
Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil DMC taktikte en önemli nokta bunu unutma Tamam abi unutmam )
Originally Posted by Cəmil Məmmədli Tamam abi unutmam ) Arkadaşlarına bu yerimizi önerirsen sevinirim çünkü ne kadar aktif olunursa Azerbaycan'a özel bir bölüm açılabilir.
View Tag Cloud
Forum Rules