2Likes
-
Zdravím,
prosím o radu, já vůl si založil nejdříve účet na gmailu a pak když jsem se přihlašoval přes FB tak jsem tam zadal nové údaje a vytvořil si nový tým... dlouho jsem hrál jen přes gmail, ale chtěl bych si propojit účet s fb, ale tam na mne vždy vyskočí ten neudržovaný tým a nejde mi ani za boha vymazat... Víte někdo jak to z FB úplně vymažu?
PS: Odstranění a blokování aplikace nepomohlo...
Posting Permissions
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules