V sekci finance je v příjmech kolonka investice. Co to znamená? Kde můžu investovat?
Nevím jestli to ještě pomůže, ale nejspíš máš vysokou cenu vstupenek. Karta Finance, posun na úplně poslední záložku a zkus snižovat cenu za lístek dokud to nebude ok.
Ahoj, jakým způsobem získám větší počet hvězdiček u hráče?
Ahoj, zlepšováním schopností hráče - za trénování nebo za zápas může hrát obdržet +% k některé z vlastností (klidně i několika najednou). Hvězdičky jsou potom odstupňovány po 20% .. tedy např. hráč s kvalitou 40-59% bude mít 3 hvezdičky atd. Příp. za tokeny (pokud jich máš moc).
Díky za vysvětlení. Tokeny nemám a mít nebudu Takže hodně hraní a hodně trénování. Jdou ty +% k některé vlastnosti nějak "zajistit" aby to bylo pravidelně nebo je to jen na nějakým algoritmu hry? Asi se zeptám jinak, můžu proto ještě něco udělat víc, než trénovat a hrát?
Po tréninku jsem nedostal žádné procenta navíc u spec. schopností, tak nevím kde jsem udělal chybu.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli mi přijdou tokeny splnil jsem požadavky níže přikládám screen. Píšu sem protože nevím na koho se obrátit jelikož je to přes facebook na webu. Předem děkuji
Ahoj mam tim a niekde som videl aj cital ze mozem prevziat aj druhy tim? ako je to mozne? Dakujem