2Likes
-
Pokud se ti to nenačte do 24 hod. tak napiš na podporu v angličtině
-
Ahoj sháníme člena do platinové asociace pokud jsi aktivní a máš zájem London FC #X5XFE4
-
Serus, mám otázku. Ako je môžne že mi z jedneho dňa na druhý zmiznú hráči. Nič mi ani nepiše že by ich niekto kupil. Porste pridete jeden deň a pozerate že vaši klučový hrači su preč..
-
Je to jednoduché, každý hráč má na nějakou určitou dobu smlouvu a když mu vyprší, tak ti zmizí z týmu a stává se z něho volný hráč
-
nastavíč levnější vstupenky
-
Ahoj, kde prosím najdu seznam mých vyhraných aukcí a nakoupených/prodaných hráčů? Nedaří se mě to najít.
Díky.
-
nj, hold je to fotbal.......
-
Zdravím, mám jeden menší problém. Prodal jsem hráče rovnou z lavičky náhradníků a s ním mi zmizel i slot (místo) pro jednoho náhradníka. Takže na zápasy můžu mít jenom 6 náhradníků místo sedmi... Nevíte jak ten slot můžu obnovit?
-
Zdravim mam problem :/ s kamosmi hrame top eleven a oni sa medzi sebou vidia mozu hrat priatelske vsetko,,,ja ale ich nevidim napriek tomu že ich mam na fb medzi priatelmi,,,nemozem nikoho pozvat medzi priatelov,,vidim ich jedine v nasej asociacii ale ani tak ich nemozem pozvat ani si snimi dat priatelsky,,poradte mi co mam robit dakujem
-
Zdravim... shanime lidi do asociace - velke ambice, aktivita... kazdy tyden davam k pujcovani 5,6 hvezdicek hrace... Asociace FC Hornikova banda - tak se nevahejte ozvat