Ahoj hledame 4-5* tym do asociace , chceme vetsi aktivitu, a dobrou komunikaci a motivaci,jsme ve zlate 2 a chceme dale postupovat :-) hledejte asociaci Red Lion fa-cz
Ahoj hledame 4-5* tym do asociace , chceme vetsi aktivitu, a dobrou komunikaci a motivaci,jsme ve zlate 2 a chceme dale postupovat :-) hledejte asociaci Red Lion fa-cz
Last edited by Jacques86; 08-19-2018 at 10:34 PM. Reason: Změna nazvu
Lvl = gold 01?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Nivel 10, Temporada 10
Real Madrid C.F.
TÍTULOS POR TEMPORADAS
LIGA= 3-4-5-6-7-9-10, Sub Campeón= 1-2-8
CHAMPIONS LEAGUE= 4-5-8-9-10, Sub Campeón= 2-3-6-7
COPA= 5-7-9-10, Sub Campeón= 2-3
TRIPLE CORONA= 5-9-10
Zdravím
Mohli by ste mi poradiť koľko bodov a za čo presne dostávam body v turnaji asociácií ?
3 body výhra....1 bod remíza....za 1. místo dostane asociace 40 bodů myslím...za 2. místo je 25 bodů...níže umístění jsem nekontroloval
Okej vďaka máme ambíciu ísť do zlata 1 a chcel som vedieť koľko dostávame za výhru
Ahoj, hledame 4 lidi do asociace "CZ-SK". V podstatě hledáme začátečníky kteří si najdou čas na pár zápasů denně.
Serus, mám otázku. Ako je môžne že mi z jedneho dňa na druhý zmiznú hráči. Nič mi ani nepiše že by ich niekto kupil. Porste pridete jeden deň a pozerate že vaši klučový hrači su preč..