Aby jsme se po skončení zápasu, mohli podívat na góly tak, jak když se hraje živě.
Aby jsme se po skončení zápasu, mohli podívat na góly tak, jak když se hraje živě.
Tu chcip pez
Ahoj, mám pár otázek,
pokud si nyní před koncem sezony koupím hráče přes vyjednávání, tak mi stejně na začátku následující sezony padne o jednu hvězdu? Chápu dohře tenhle nesmysl?
A dále jak trénovat? Vyplatí se na začátku každé sezony nakoupit pár lepších hráčů? Nyní to jde už jen přes aukci, ale koupím pár hráčů a nejsou tokeny, kupovat přes vyjednávání mi teď nedává smysl ,nestačím tedy zvedat kvalitu týmu v každé následující sezóně a přes tréninky to moc nejde se mi zdá. Nějaká rada, jak hrajete vy?
A co spec. schopnosti u hráčů, je to vůbec k něčemu? Nikde jsem nenašel žádné info co to vůbec přidává.
A jak mít vysoké vstupné?
BTW: jsem pravidelně aktivní každý 1-2 den, hraji téměř rok, hledám aktivní asociaci (já 5*).
Díky
Last edited by Dafson89; 04-16-2019 at 08:44 PM.
Ahoj, hledáme 2-3 aktivní členy do asociace. Nyní stříbrná 2, neboť jsme po mnoha sezónách v platině založili novou. Pouze aktivní hráče na stálo z ČSSR Level 54, 44x liga, 26 LM, 26 pohár, 3x superpohar. Pro bližší info napsat soukromou zprávu.
zdarec, jsme 2 aktivní hráči a právě hledáme aktivní lidi, naše současná asociace je tvořená 6 lidmi a z toho jsme jenom my 2 aktivní, je problém najít takovou asociaci, kde to bude aktivními lidmi tvořeno. pokud byste ještě hledali, tak mi odepiš.
měj se... spasitel
Udělat nadstavbu.
Možný systém:
Každý klub 27 zápasů.
Základní skupina:
- 12 týmů
- každý s přáteli
- 22 kol
- 1.-6. místo> skupina o titul
- 7.-12. místo> skupina o superligu
Skupina o názvu:
- každý s každým 1 zápas
- 1.-3. místo v základním umístění
(3 doma a 2 venku)
- 4.-6. místo v základní skupině
(2 doma a 3 venku)
- tělo, které základní skupiny se vydělává 2
Skupina o superligu:
- každý s ostatními 1 zápas
- 7.-9. místo v základním umístění
(3 doma a 2 venku)
- 10.-12. místo v základní povinnosti
(2 doma a 3 venku)
- tělo, které základní skupiny se vydělává 2
Výhody:
1) v nadstavbě vyrovnanější a atraktivní
zápasy
2) liga podle již v 2. hrací den
3) Menší bodové rozdíly
Tak to je úlet
Last edited by Mastas; 09-19-2019 at 10:38 AM.
Ahoj hledam aktivni asociaci diky Mexx
Odesláno z mého SM-J530F pomocí Tapatalk
Caute. Predám svoj účet ak by niekto mal záujem. Aktualna úroveň je 77 a hrám to od apríla 2011.