Nikdo neporadí?...škoda
Nikdo neporadí?...škoda
Nedostal jsem odměnu za 1. místo v lize(úroveň 6). Dostanu ji ještě?
Útočníci všeobecně nedávají nejvíce gólů, zápasy rozhodují AML/R. A tito hráči mají i nejlepší statistiky...asistence, góly, hodnocení...příště se zaměř na tyto pozice nejlépe v kombinaci s ML/MR ať můžeš měnit rozestavení dle soupeře. Zde záleží na mnoha faktorech...zkus jiné rozestavení, dej ho na jinou pozici, posaď na lavičku na 2-3 zápasy, atd. Dbej na 100% fyzičky před zápasem a to samé s morálkou a on se zvetí.
Ahoj, hledáme 6 člena z Československa do asociace. Musim být aktivní. Pokud má někdo zájem, tak napište v jakém jsi levelu, kolika * tým máš každou sezónu, nejčastější rozestavení. Nyní jsme v divizi zlatá 1.
Ahoj, díky za odpověď. Je pravda, že můj nejlepší střelec je AMR.
Bohužel poslední dobou je to u mě jak na houpačce, zápasy který mám vyhrát prohraju a obráceně a už mě to nebaví, spoléhat se na náhodu.
Chcu napsat na podporu o nějaký manuál abych věděl jak hrát, co trénovat atd.
Hraju to jen rok, zatím jsem pokaždé postoupil, ale poslední 2-3 sezony stojí za prd
Dobrý den, rád bych se zeptal na koho se mám obrátit se svým následujícím problémem. V sekci free tokens(vyhrát tokeny) jsem klikl na jednu z možností(Time to be hero- hra na facebooku), kde jsem musel dokončit pátý level hrdiny a následně bych měl dostat jako odměnu 24 tokenů, ale po dokončení mi to prostě neukazuje žádnou možnost na tu odměnu... Děkuji
Pokud se ti to nenačte do 24 hod. tak napiš na podporu v angličtině
Ahoj sháníme člena do platinové asociace pokud jsi aktivní a máš zájem London FC #X5XFE4
Ahoj hledame 4-5* 2 tymy do asociace , chceme vetsi aktivitu, jsme ve stribrne 2.a.chceme dale postupovt