Top 8
Czemu na rynku tranfserowym od obecnego albo i poprzedniego sezonu nie można już spotkać grajkow w wieku 18-19 i powyżej 95%?
Printable View
Witam wszystkich.
Jak to jest z wypożyczeniem ? mogę wypożyczyć grajka za 17 tokenów i jest napisane,że będę musiał go kupić później...jak mam to rozumieć? znów tokeny zapłacić czy tylko gotówkę co podana jest?
Dzięki za odpowiedź
Zapraszam do związku
Poziom złoto 1 (gold 1)
Tag #6IAYRX
Nazwa OPP KP02
Potrzebujemy jednego członka
Cześć.
Jak to jest z tym supportem? Odpisują w ogóle? Robiłem oferty ze wszystkich 3 walli i za kazdym razem nie dostaję tokenów na konto, mimo, że oferty są ukończone. Ewidentnie coś jest nietak z połączeniem mojego konta z google play. Od supportu nie mogę od ponad tygodnia dostać pomocy. Ktoś coś?
Zna ktoś jakiś sposób na zdobycie osiągnięcia że twój piłkarz pluje na innego podczas meczu? Czy to jest losowe. Bo mam 11 lvl menadżera i nadal nie udało mi się go zdobyć.
Cześć mam problem na każdym meczu u siebie mam frekwencję 0/0 a mam stadion na 1000 osób cenę biletu mam ustawioną na 3 proszę o pomoc
Hej, mam ten sam problem. Zero kibiców, cena za bilet 1$ ?? Jak naprawić ten bug?
Ktoś mi może wytłumaczyć jak działa oferta wypożyczenia?
Updated starting post links**
Witam, panowie (a może i panie)
1.Co oznaczają u zawodników umiejętności podświetlone na szaro?
2. Czy są jakieś konkretne dobre sposoby/formuły/warunki na trenowanie, czym się kierować?
Z góry dzięki za odpowiedź
Witam. Żyje ktoś obecnie?
Cześć,
1- Biały atrybuty rozwijać dwukrotnie szybciej niż te szare (oni zdobyć podwójne XP podczas treningu)
2- Spójrz na ten wątek:
https://forum.topeleven.com/tutorial...sequences.html
Zapraszam do przyłączenia się do Polskiej Federacji i do Głównej grupy zarządzającej systemem federacyjnym, jest też grupa polskich zawodników, z którymi można się skontaktować :)
Na O.M.A. Wraz z Federacją organizujemy turnieje między narodami.
Top Eleven Polska 2020 ™ Oficjalna. ®
Official Managers Association
Polish federation
Potrzebuje aktywnego managera a nawet dwóch do związku piłkarskiego.
Ktoś zainteresowany?
17 level mogę dołączyć do związku
albo zapraszam do HYPNOSTAR
Witam jestem nowy to mój pierwszy sezon i mam pytanie które mnie nurtuje czemu w połowie sezonu zmieniają się drużyny graczy na boty skąd to zaobserwowałem a no stąd że wcześniej zespoły te miały po 85% siły zawodników i mogłem ich zaprosić do przyjaciół do tego pisze w dolnej kolumnie kiedy dany klub zaczął grę i teraz widnieje zupełnie co innego niż wczoraj inni zawodnicy nazwa ilość kasy słabsza drużyna itd ktoś mi wytłumaczy na jakiej zasadzie to działa z góry dziękuję.
Witam, zapraszam do związku INTERNATIONAL i tylko aktywni. :) (Złoty smok na czarnym tle)
Hej !
Szukamy do związku Polski Związek Przyjaciół Piwa aktywnego członka powyżej 105%. Jesteśmy w platynie. Wymagana oczywiście aktywność codzienna jak i podczas meczy związkowych.
Attachment 136932
Kontakt na msg : Maciej Olszański (foto z kotem) lub tutaj przez pv, lub poprzez bezposrednia aplikacje do związku.
Mam pytanko czy mecze towarzyskie zabierają kondycję i jeśli tak to obu drużyną i czy jeśli dodam do znajomych gościa z ligii i zagram z nim towarzyskii przed jego ligowym to mu ta kondycja spadnie?
Zapraszam do nowego związku o nazwie k21PL graczy codziennie aktywnych!
Zapraszam do mistrzostw towarzyskich kod :
#00ZJQC
Mam pytanie : czy ktoś wie jak osiągnąć level 72 w tej grze?
Nie zawsze mogę oglądać mecz na żywo i zauważyłem że gra nigdy sama nie dokonuje zmian. Czy da się to jakoś ustawić?
Witam ,polecacie może kogoś na youtube kto prowadzi kanał z jakimiś nowinkami odnośnie Menedżera albo ma jakieś tutoriale/poradniki z których można by było się czegoś nauczyć i być lepszym ? Najlepiej w naszym języku ,ale angielskim kanałem też nie pogardzę :)
Cześć,
Kilka dni temu zacząłem grę i szukam aktywnie grajacej ekipy, ktora ma wolne miejsce w swoim związku:)
Nie wiem, jak można wyszukać konkretnego gracza w tej grze więc po prostu zostawiam swoje dane i prosze o kontakt :)
Bartosz Jabłoński
Drużyna KatoPato
Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
Dzień dobry i witaj na forum,
Możesz wejść do Polskiej Federacji
lub w grupie Polska Official i uzyskaj tam pomoc
Pozdrowienia! :cool:
Witam wszystkich
Mam pytanie od którego poziomu można kupować zawodników od znajomych, bo ja mam 2 poziom a mój kolega dopiero 1 ale niestety ani ja ani on nie możemy składać ofert miedzy sobą ani innym graczom. Pozdrawiam
Witam. Szukam aktywnego i codziennego związku. Klub mam od 6 cZerwca 2012 roku, zaraz stuknie achi X stara szkoła lat 10. Wróciłem po 9 latach, gram już od 3 niepełnych sezonów. Poprzedni sezon 48 wygranych 2 przegrane 1 remis. 150 strzelonych 11 straconych. Używam wielu taktyk zależnie od formacji przeciwnika. Skład 110+ na początku i myśle około 125/130 pod koniec. Szukam KONKRETNEGO związku.
Witam.
Powie mi ktoś dlaczego mam pojemność stadionu 7k, a cały czas na meczach mam 800/800? Gram dopiero o 1.5 tygodnia. Pozdrawiam
Hej, rzuć okiem na mój związek piłki nożnej w Top Eleven. Żeby do mnie dołączyć, wpisz tag #7NVXO5 lub otwórz link.
Zagrajmy razem!
https://topeleven.onelink.me/topelev...702&path=Clan2
Szukam tylko aktywnych graczy obojętnie jakie doświadczenie zapraszam do współpracy
Otwieramy nabór do klanu Bad Boys
Wymagania:
aktywność
poziom drużyny min 105%
Jak aplikować:
1) Nabór otwarty - wejdź w grze w Związki -> Znajdź związek -> Wpisz: tag #EGPW2O
2) Kliknij w link: https://topeleven.onelink.me/topelev...055&path=Clan2
3) Napisz do mnie PW tu na forum
Uwaga: Zostały ostatnie miejsca, kto pierwszy ten lepszy!
Attachment 140707