Mar3k900 prosze o kontakt mam 3 aktywnych Polaków do związku.
Printable View
Mar3k900 prosze o kontakt mam 3 aktywnych Polaków do związku.
poszukujemy jeszcze jednego aktywnego gracza do związku THE KINGS Top11 , 2liga brązowa i drugi sezon związku, zapraszamy
To się buguje dość często
już mamy komplet jak coś.
Mam pytanie ! Czy czym więcej mam zawodników którzy trenują tym szybciej rośnie mój poziom trenowania ? :)
Tak im wiecej zawodnikow trenuje tym wieksza premia ale zeby osiagnac dobra premie musisz ulozyc dobry plan treningowy. Aby uzyskac wogole jakakolwiek premie musi trenowac kilku zawodnikow, do obrony minimum 4 obroncow do ataku 4 napastników albo ofensywnych pomocnikow do posiadania 4 pomocnikow a do kondycji 8 pilkarzy obojetnie z jakiej pozycji
Szukam 2 ogarnietych ludzi do klubu 3zlota
Hejka. Moze mi ktos powiedziec czy nie awansujac do wyzszej ligi(np zakonczyc lige na koncowych miejscach ) moi gracze stracą gwiazdki? Ta lige zakonczylem na 1 miejscu, niewazne juz sa nastepne mecze bo mam zapas pktow i moge juz wszystko przegrywac. Zastanawiam sie czy w nowej lidze grac pasywnie i nie awansowac,tylko niewiem czy moi gracze i tak straca gwiazdki.
Nikt sie nie zna? Odrazu mowie ze pytam bo chcialbym w nowym sezonie zajac sie trenowaniem, testowaniem formacji itp dlatego mysle czy sobie nie odpuścić sezon i skonczyc go na ostatnich miejscach. Strace jakość graczy?
Nie ma reguly na to, ja przez dwa ostatnie sezony zajmowalem przedostatnie miejsce bo chcialem zachowac jakosc pilkarzy a i tak zostala mi odjeta gwiazdka
Ehh to mnie Bocian pocieszyles wrrr. Obys sie mylil 😊
Gwiazdki są odejmowane tylko przy awansie na wyższy poziom ligowy, a przynajmniej zawsze tak było
Silnik gry jest do D...!
Hej. 2 graczy poziom 6 poszukuje aktywnego związku.
POLSKA MOC W POLSCE, przejąłem taki związek i jak na razie mam 1 wolne miejsce, tag do szybkiego szukania #BLUGFE
Witam posiadam 6 poziom menadżerski i szukam związku!!!!
Wysłane z mojego SM-A405FN przy użyciu Tapatalka
Inaczej mówiąc. Przy awansie na wyższy poziom. Zawodnicy tracą 20% swoich umiejętności.
Witam, oswajam się z programem więc nie bardzo jeszcze umiem szukać. Mam pytanko odnośnie robienia masy w grze poza reklamami. Mianowicie czy opłaca się kupować gracza 18-19 lat takiego 3 gwiazdki i trenowanie go przez sezon żeby go później sprzedać czy raczej gra jest tak zrobiona ze nie da się na tym zarobić? Mam nadzieję ze ktoś juz tego próbował [emoji3526]
Wysłane z mojego CLT-L29 przy użyciu Tapatalka
Teraz się nie opłaca trenować graczy na sprzedaż. Kiedyś jak były negocjacje przez cały sezon to można było zarobić tokeny. W tej chwili lepiej sprzedać takiego jak ma się gracza, różnicy w cenie nie ma.
Witam.
poszukujemy jednego aktywnego gracza do związku THE KINGS Top11 ,
grupa platynowa #L3IPEM priv
miejsce się już zwolniło, za 20h pierwszy turniej w sezonie, zapraszamy
Hej,
Szukamy 1 aktywnego gracza do związku - White Brave Eagles FC
Walczymy w pierwszej srebrnej lidze
Wszyscy członkowie są aktywni!
White Brave Eagles FC - #0EKOPC
Potrzebna jedna osoba do związku.
Potrzebny aktywny gracz.
UNiTED KiNGS PL
Siema. Mam pytanko. Jak grać przeciwko 3-1-2-1-3 to mój przeciwnik: https://imgur.com/a/uce6oiv
To jest mój team. Jaką formacje i taktykę obrać ? https://imgur.com/a/JgcwDs0 https://imgur.com/a/5LlsFij
Siemano!
Wiecie może jak jeszcze zdobyć koszulkę Legii Warszawa? Pozdro!
Da
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Added direct form link and helpshift page link in the starting post**
If exist any known Polish Facebook community you want to have as main please, reply this post and I'll add the community link in the starting post too.
Cześć poszukuję aktywnych ludzi do związku. Aktualnie mamy zapewnione utrzymanie w pierwszej grupie złotej. TAG do wyszukania związku: #97SZV1
Ta gra już dawno przeobrazila się w pay to win
Mój związek awansował do wyższej ligi. Moi koledzy dostali tokeny ja nie dostałem. To jest nienormalne.
Ktoś w to gra w ogóle?
Super Season
Attachment 132858
Czemu w LM wszyscy uczestnicy mają o poziom menadżera wyższy? Tylko ja jedyny o 1 poziom mniej?
Czasami tak jest. Jak masz za dobry skład to rzuci Cię wyżej.
Ta gra jest zepsuta od paru ładnych lat.
Hej, zapraszam do Mistrzostw Towarzyskich Top Eleven: „FC Nankatsu”. Żeby do mnie dołączyć, wpisz kod 00287Y. Zagrajmy razem!
Ile drużyn awansuje do wyższej ligi