Mial ktos kiedys tak,ze nie dostal tokenow z zakladki "darmowe tokeny" pomimo wykonania zadania ?
Printable View
Mial ktos kiedys tak,ze nie dostal tokenow z zakladki "darmowe tokeny" pomimo wykonania zadania ?
Siema, szukam kogoś kto gra aktywnie do związku który walczy o awans do ligi platynowej Obecnie 1 liga złota. Wymagania to min 7 sezon, aktywne granie i wspieranie.
Masowo w mojej lidze u przeciwników pojawili sie AMC na poziopoziomie 180%. To na pewno nie kwestia treningu czy zakupu umiejętności. Wie ktoś skąd to.sie bierze?
Witam. Poszukuję godła Italii z 2014r którego nie można nabyć w sklepie. Będę wdzięczny jeśli ktoś ma na zbyciu i mi podeśle. Thanks from the mountain.
Dopiero zaczynam Swoją karierę w tej grze. W jaki sposób lub co powoduje podniesienie poziomu menagera/klubu?
O ktorej godz gra resetuje np darmowe filmiki. Jest dzienny limit ale niewiem od ktorej trwa.Ktos wie?
Siema,
Potrzebuję aktywnych graczy do Nowego Związku który założyłem zrezygnowałem z związku który był już w Goldzie 3 ponieważ nie wszyscy a szczególnie kapitan wywalił się na grę i w ogóle nie grał przez co nic nie moglismy zrobić dlatego proszę o graczy aby założyć coś nowego. Związek nazywa się POLISH ELITE TEAM zaczynamy od brązowej ale zawsze trzeba od czegoś zacząć liczę na aktywnośc i na pewno wygramy pozdrawiam
TAG: #JHEEEA proszę o dołączanie jak cos na FB moj profil: https://www.facebook.com/sebastian.m...?ref=bookmarks
Awansowanie w pierwszej 8semce daje awans do nastepnego poziomu menadzera.
Poziom / sile skladu musisz sam wytrenowac i dobrze ulozyc.
Na pewno po 73 sezonach zauwazylem ze poswiecanie czasu grze tak jakby zwieksza szanse na zwyciestwo.
Poczatkami lalem wszystkich kozakow dopoki nie olewalem zagladanie do gry.
Tracilem mistrzostwa ostatnim meczem np. Z przeciwnikiem offlinez dziadkami w 9 0:1
Przestaje lub nie kumam tej gry w pierwszym sezonie i na początku 2 przed rozpoczęciem Ligi lałem wszystkich a teraz z drużynami słabszym o połowę odemnie remisuję a napastnicy przestali strzelać gole
Na 53 poziomie ligi awans wyrzej odbiera widoczna pule umiejetnosci skladu. Intensywne trenowanie plusuje ale jak nie ma sie czasu na zdobywanie darmowych bonusow dla morali i kondycjii to ogranie rywala przy aktywnym meczu taktycznie mozna.
Czy dawanie np amc na pozycji fc ma sens? Wyskakuje okienko ze jest nie na swojej pozycji ale...ma bardzo dobre statystyki do ataku.Zda to egzamin?
Czy też Wam poznikały związki? Niby gram dzisiaj jeszcze rewanż finałowy, ale zniknął mój związek
Wysłane z mojego BND-L21 przy użyciu Tapatalka
Witam wszystkich szukam aktywnych graczy do związku POLAND ELITE SQAD
Witam, może było przepraszam ale za dużo stron czytania.
Mam pytanie czy jak się na danym urządzeniu logowalem nie jako przez FB ani przez Gmaila, tylko jako GOŚĆ to gdzie mogę znaleźć w profilu ten nr gościa żebym mógł się zalogować w grze na innym urządzeniu?
Co trzeba zrobić by zliczało osiągnięcie "prawdziwy fan", dołączam do meczy z wyskakujących okienek, widzę że daję 2% bonusu graczowi ale w osiągnięciu tego nie zlicza. I drugie pytanko, jest gdzieś jakiś krótki poradnik do tej gry dla początkujących ?
...
Otrzymałem już odpowiedź odnośnie błędu osiągnięcia "prawdziwy fan" - gra jest chyba mocno w fazie BETA, chociaż nie wiem jak długo istnieje bo gram od tygodnia. Co do powyższego błędu kibicowałem 3 różnym managerom, dostałem od nich podziękowania w wyskakujących okienkach a w zakładce powiadomienia widnieje jakbym dostał 3 razy od jednego.
Attachment 108670
Witam mam pytanie czy jak macie kilkoro znajomych i wysylacie im prezent w postaci energi morali etc.to gdy otrzymacie na raz prezent od kilku osob to i tak na konto wplywa jeden prezent
Witam, czy sposób ze specjalnym spadaniem do słabszej Ligii ale kupowanie przed sezonem w miarę dobrych piłkarzy i włożenie ich do składu przed rozpoczęciem i dostanie +20% nie na tych na tych pikarzach na których spadlem z Ligii jest możliwe?, (sorry ze jednym tchem to pisze)
Zgadza się - miejsca 9-14 pozostają na kolejny sezon na tym samym poziomie ligowym.
Witam, wytłumaczy mi ktoś co daje moim silniejszym znajomym toczenie pojedynków ze mną ale wystawiając o połowę Albo i więcej słabszy skład i w takim wypadku bez problemowo ich ogrywam???
Cześc, szukam aktywnego gracza do związku który walczy o platynową ligę. Za utrzymanie w złotej która zawsze mamy gracz dostaje 50 tokenów za awans do platynowej 100 tokenów ... myślę że warto w to wejśc. Chętny powinien mieć przynajmniej 10 level i aktywnie grać gdyz my dajemy pełne wsparcie podobnego tez oczekujemy
moze mi ktos wyjasnic o co chodzi z negocjacjami? Nie ogarniam tego.Ile gwiazdek musi miec gracz albo lat by moc takiego sprzedac za tokeny.Jest na forum ang. opisane ale tak ze niemam pojecia co i jak.pomoze ktos?
moze mi ktos wyjasnic o co chodzi z negocjacjami? Nie ogarniam tego.Ile gwiazdek musi miec gracz albo lat by moc takiego sprzedac za tokeny.Jest na forum ang. opisane ale tak ze niemam pojecia co i jak.pomoze ktos?i o co chodzi z ukrytymi opcjami gracza?kurcze fajna gra ale strasznie trudna
Witaj. Siedzialem w platynie rok. Teraz utrzymujemy zawsze 1 zlotą gdyż im dluzej grasz w najwyższej tym masz mocniejszych rywali i ciezej sie utrzymac. Moim zdaniem lepiej miec co sezon 50 tokenow, niz co jakis czas spadac z platyny do zlotej i nie dostawac nic. (jezeli spadasz do nizszej to nie dostajesz nagrody, dają tylko za awans)
Ostatnio zacząłem kupować zawodnikow, ktorzy mają różnice miedzy wzrostem a wagą o 5, np. 80kg i 185cm.
Jest to maksymalna roznica jaka istnieje. Uwazam, ze lepiej sie rozwijaja, oczywiscie 18lat, bo innych nie kupuje od 3 lat :D Jakie sa Wasze spostrzezenia w tej kwestii? I pytanie, czasami nabije 30 reklam, a zdarza sie 55... to szczeście, czy po prostu jest to zalezne od samych reklamodawcow? Pozdrawiam. Menago 48lvl
Jest jakiś opis tej gry, poradnik, pomoce ale w j. polskim ? Głównie chodzi mi o trenowanie zawodników pod zarobek. Nie ogarniam angielskiego.
Sebaturek ja tez szukalem. Raczej niema, polacy sa za ciency w TOPa by pisac poradniki
Jeśli chodzi o negocjacje, gracz nie ma decyzyjności w kwestii wyboru zawodników do listu negocjacyjnej. Ale od początku.
Na listę zawodników biorących udział w negocjacjach trafiają zawodnicy o jakości 79% oraz 99%. To gra decyduje, czy i kiedy Twój zawodnik trafi na listę.
Ty możesz jedynie trenować takiego zawodnika (najlepiej rezerwowego, żeby był gotowy do sprzedaży) aż osiągnie próg 79% / 99%.
Jeśli Twój zawodnik osiągnął już ten poziom, ale nie trafił na listę negocjacji, zacznij mu rozwijać jakąś umiejętność specjalną - wtedy doświadczenie z treningu będzie lokowane w umiejętności, a nie ogólnym poziomie zawodnika.
Jeśli zawodnik trafia na listę negocjacji, widzisz to na treningu - wtedy taki zawodnik wyświetla się na czerwono i nie może brać udziału w treningu.
Z drugiej strony, jeśli chcesz dokonać zakupu poprzez negocjacje, pamiętaj, że większość graczy odrzuci Twoją ofertę, jeśli nie będzie zawierała tokenów dla nich.
Przykładowo, jeśli przy jakimś zawodniku widzisz wartość (8 T), to ta wartość oznacza ilość tokenów, jaką oddajesz Nordeusowi (producentowi gry). Dopiero jeśli zwiększysz suwakiem ilość tokenów mających być użytych do transakcji, wtedy połowa tokenów z nadwyżki trafia do kieszeni sprzedającego.
Bazując na naszym przykładzie:
8 T = podstawa ceny, zabiera ją gra
Jeśli zwiększysz suwak do 10 T, to gra zabierze 8 T, a gracz dostanie połowę z nadwyżki (2/2 = 1 T)
Jeśli zwiększysz suwak do 12 T, to gra zabierze 8 T, a gracz dostanie połowę z nadwyżki (4/2 = 2 T)
I tak dalej.
Podaj mi nazwę związku. Obecnie mam 10lv i zespół 130%
Chciałbym dołączyć do bardzo mocnego związku mam zespół 130%. Proszę o wysyłanie nazw zwiazku.