1Likes
-
1
Post By Mikedunga
-
Taktik
Bu oyunda oyunculardan ziyade taktik te önemli,sakatlıklardan dolayı bu sezon taktiğimi oturtamadım geçen sezon (lig şampiyoluğu ve şampiyonlar ligini kazandım)bu sezon 3 kulvarda varım fakat takım oturmadı sizden ricam hangi taktiğe karşı hangi taktikle çıkarsam başarı sağlarım?ben şahsen 4-1-3-2 sistemini seviyorum ama sakat oyuncularım yüzünden bu sistemi oynayamıyorum bu akşam güçlü rakibime karşı hangi sistem oynasam rakibim sistemi (3-1-4-2)
-
your lucky i speak some turkish so:
4-3n-3 oynayarak karşı 3-1-4-2
Ortada, kısa, bölgesel, kendi yarı, sert omuz atmada, hiçbir tezgahın, hayır ofsayt, orta MC üzerinde kırmızı oklarla ve 3 adet ST ile, saldıran
-
teşekkür ederim...Kadromda bayağı sakatlık var (5-3-2) yada (4-4-2) oynayabilirim sakatlar iyileşinceye kadar hangi sistem daha iyi olur?
-
5-3n-2 muhtemelen iyidir
Ortada, karışık geçmesiyle bölgeli, kendi yarı, sert omuz atmada, hiçbir tezgahın, orta MC kırmızı oklarla hiçbir ofsayt ve iki ST'nin yoluyla, saldıran
Last edited by Mikedunga; 01-20-2014 at 12:50 PM.
-
taktik yapmanın yanında takım anlayışı da önemli. taktik yaparsınız ama takım anlayışınız sert hücum ya da sert savunma olursa futbolcunuz sakatlanabilir. bunları maç esnasında ara sıra yapmalısınız