Results 1 to 10 of 10
Like Tree3Likes
  • 1 Post By
  • 1 Post By champion
  • 1 Post By champion

Thread: hangi taktiğe karsı hangi taktik

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Banned
    2.Soru; Ben sadece amr st ve aml amc oyuncularımı ileri ok yapıyorum yani ileride durması için diğer oyuncularda ok yok,hem ofans hem defansa yardım ediyorlar ve etkili oluyor.

3.Soru; Adı Üstünde Zaten,Tam Saha Pres Her Yerde Pres Yapıyorlar.. Kendi Sahanda Presde Kendi Alanında Yeni Orta Sahanın Senin Kısmına Geldiklerinde Pres Yapıyorlar.Eğer Kontra Atak Taktiğin Açıksa Kendi Sahanda Pres Etkili Oluyor,Diğer Takım Senin Sahana Geldiği Zaman Pres Yapıp Topu Kapıp İleri Uzun Top Gönderip Gol Bulabiliyorsun.. Tam saha preste çok kondisyon gidiyor..

4.Soru; Adam adama marjajı hiç kullanmadım.Onu Bilemicem.
    Sefa Tombul likes this.

Newbie
    Quote Originally Posted by champion View Post
    2.Soru; Ben sadece amr st ve aml amc oyuncularımı ileri ok yapıyorum yani ileride durması için diğer oyuncularda ok yok,hem ofans hem defansa yardım ediyorlar ve etkili oluyor.

3.Soru; Adı Üstünde Zaten,Tam Saha Pres Her Yerde Pres Yapıyorlar.. Kendi Sahanda Presde Kendi Alanında Yeni Orta Sahanın Senin Kısmına Geldiklerinde Pres Yapıyorlar.Eğer Kontra Atak Taktiğin Açıksa Kendi Sahanda Pres Etkili Oluyor,Diğer Takım Senin Sahana Geldiği Zaman Pres Yapıp Topu Kapıp İleri Uzun Top Gönderip Gol Bulabiliyorsun.. Tam saha preste çok kondisyon gidiyor..

4.Soru; Adam adama marjajı hiç kullanmadım.Onu Bilemicem.
    eyvallah

Banned
    Quote Originally Posted by Sefa Tombul View Post
    eyvallah

Rica Ederim Hocam, Başka Soru Varsa Alayım
    Sefa Tombul likes this.