Originally Posted by
Süleyman Koçyiğit
Madem içindesiniz..
35. seviyede oynuyorum..
İlk kez bu sezon üst lige çıkamadım uzun bir süredir de kupa almakta çok zorlanıyorum 5 yıldızdan az futbolcum ilk 11 de olmaz genelde hergün takip ederim
Oyunu bu hafta bırakıyordum ama 26.1 i merakımdan bekliyorum
30 lu seviyelere gelince futbolcularımızı kesinlikle satamaz hale geliyoruz, takımı düzeltemiyoruz ligin ortalarına kadar toparlarmıyız derken tren kaçmış oluyor.
Futbolcuları diğer takımlara satamadığımız hallerde düşük bedellerle ana kasaya satabilmeliyiz..
lig maçlarının maç başı primleri arttırılmalı 30-35m günlük gider var deplasman maçlarında bilet geliride yok lig primi 2m bile değil.. Ekonomiyi düzeltmek için habire dostluk maçı düzenliyoruz..
Ama bıçak kemiğe dayandı artık 34 sezon hep üst lige çıkabilirken artık basarı da azaldı bizden cok daha güçsüz takımlara yenilir olduk.
Bu sene kupa maçında rakibim kaleye tek yıldız bir defans oyuncusu koymuştu ve maçı %79 oyun baskınlığıma rağmen 0-0 berabere bitirerek elendim. Benim 5 yıldızlı kalecim bugüne kadar 9 almadı 1 yıldızlı defans oyuncusu kalede 9 puanlık performans gösteriyor.
Uzun lafın kısası hergün oyunu takip edenler için bile olsa maddi ve mantık hatalarını gidermez iseniz tanıklık edeceğiniz şey; kafilelerle oyundan ayrılan oyuncuları izlemek olacaktır.
İyi çalışmalar diliyorum.