4Likes
-
yaw arkadaşlar ben nelerini gördüm. Neler yaşadım bu oyunda hep resimleri çekmiştim. Hatta bu mesajdan sonra resimleri bir araya ayarlıyıp göstereyim. Siz olsanız kesin oyunu bırakırsınız demiyorum ama en azından oyundan soğursunuz, iştahınız kesilir, keyfiniz kaçar, Benim yerimde olsanız her oyunu açtığınızda, kurucağınız cümleler, (Ben böyle oyunun) (ben böyle adaletin) diye başlar.
Ama hiç umursamadım boşverin bu sadece bi oyun bu kadar büyütmeyin. Hepiniz bu oyundan daha değerlisiniz bunu unutmayın.
hadi bende yazıyım ırkçılıkmı var bu oyunda diye alın aşağıda resimleri ile ispatı koca bir sezonum nasıl geçti.
-
-
her türk müslüman mı? her israilli yahudi mi? bu ne mantık hadi diyelim yahudi yahudi ise bebek katili mi olmuş oluyor ilginç neyse konu ile alakasız görüşlerim için kusura bakmayın arkadaşlar selamlar düz mantıklılara da selamlar
-
Öncelikle IRKÇI söylemlerin için seni kınıyorum. Nerede okuduğumu hatırlamıyorum ancak şöyle bir kural okumuştum; Bir sezon içinde lig çıkma sırasında olsanız dahi sistem eşitleme nedeniyle çıkamadığınız durumlar olabilir veya bunun tam tersi olabilir şeklinde. Anlayacağın oyunda bir sistem var belki adamın rakipleri hile yapıyordu vb... Ligler bittikten sonra puanların ve ödüllerin işlenmesi, sıraların resmileşmesi süreci bu yüzden mevcut. Kısacası oyuna çamur atmayın ancak şunu eklemem lazım oyun Türkçe çeviri konusunda sıkıntılı, sanki bazı şeyleri çevirirken üşenmişler.
-
Turkish Forum Moderator
Konu kapatılmıştır.
İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.