Teknik ekibe iletin hocam.
Last edited by champion; 02-10-2015 at 05:02 PM.
Selamlar ;
Sizden tek istediğim şimdi destek bölümümüze yazmanız ve buraya ifade ettiklerinizi sakin bir dille iletmenizi istiyorum.
Top Eleven bu tarz şeyleri asla yapmaz efendim,hile tarzı bir konuyada asla izin vermez.Biliniz ki bu tarz sorunlar görsel bug hatası vb gibi bir hatada olabilir,ama sizden istediğim bunu destek ekibimize iletiniz bu konuda gerekli inceleme yapıldıktan sonra size kısa süre içinde geri dönüş sağlanacaktır.
teknik ekibe nasıl iletilecek bilmiyorum bana yol gösterirmisiniz.
eop eleven hile yapmaz demişsiniz serimli ispatıyla önüne koyuyorum daha nolsun
vede bir yahudiye yahudi den başka birşey demiyorum. arkçılık yapsam bebek katilleri derdim
Selamlar;
Öncelikle belirtmek isterim ki Top Eleven asla bu tarz hile vb yaptırımlara asla izin vermez.Bunun görsel kaynaklı bug hatası vb olabileceğini söylemiştim ve en sağlıklı çözümüde destek ekibimiz verecektir.
Diğer konu ise forum kuralları gereği bir başka insanı sadece insan olarak görüp bizden ayrı biçimde sınıflandırmamızın yanlış olduğunu belirtmek isterim ki bunu bizden daha iyi anlayacağınıza eminim efendim.Bu hangi menajer olursa olsun her ülke forumu olarak aynı ve eşit kurallarımızın geçerli olduğunu unutmayalım.Size buraya belirtmeden önce mesaj olarak dönüş sağlayıp bu konu hakkında bilgilendirmiştim.
Burada destek ekibimizle nasıl iletiÅŸim kuracağınıza ulaÅŸabilirsiniz http://forum.topeleven.com/hatalar-v...§-dÄ°kkat.html
İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Last edited by Ercan Mehmet Minkil; 02-11-2015 at 04:37 AM.
Bu linki kullanarak bize talep yollayınız. Ayrıca lütfen ırkçılık içeren kelimeler kullanmayın oyuncu kim olursa olsun önemli değil bizim için tüm oyuncular eşittir. Formumuzda kesinlikle politikaya yer vermiyoruz burda futbol hakkında konuşalım lütfen.
Menajer seviyesi ile ilgili olarakda şöyle bir özellik var:
Menajer seviyesi ve lig seviyesi herzaman aynı olmayabiliyor, oyunun dahada heyecanlı olması için bu iki unsuru bir birine yaklaştırmak istedik.
Bazen menajerin bulunduğu ligin seviyesi bulunduğu menajer seviyesinden yüksek olabiliyor ve bunu eşitlemek sıkı çalışma gerektiriyor.
Yeni özelliğe örnek verecek olursak, varsayalım takımınız 25. seviyede ve 23. ligde mücadele ediyor takımınız 24. lige ulaşınca seviyeniz artmayacak ta ki aynı seviyedeki lige gelene kadar! Kısacası lig ve menajer seviyesi eşitlenecek.
ne dicem arkadaş buadama ben adam yahudi dilinle adını soyadını yazmış varsa yadudi dilinle adını yazcak buyursun yazsın bende copy paste yapayım hem bırakın bu muhabbeti de asıl meseleye çözüm verin .
ben üst lige yükselmek için token alıpta yükselmeye çalıştığım halde buadam nasıl olurda aynı ligde olurum. ben neden token alıyorum o zman real madrid forması almak içinmi alıyoz tokenleri. bu yapılan tamamen gasp tan başka bir şey değildir. ki bununla birlikte bazı ırk tan olanları kayırma da yapılıyor olabilir. kim nederse desin şu olayı yoldan geçen 1000 kişiye sorsak beni haklı gösterir.
Resimde adamın önceki sezon 7. bitirdiği yazıyor sen 9. bitirdi diyosun karıştırmış olabilirmisin. Lig puan durumu resmi varmı ?
kardeş biraz empati yap bu adam başka bir forumda sana bu müslüman diye hitap etse hoş olur mu?