Yine benden çok daha kötü kadrosu olan bir takımla berabere kaldım. 3 maçta 1 puan. hayır benim bilgiğim oyunun ekstra bir özelliği yok.Hani normalde iyi oyuncu her zaman kazanacak diye bir kural yoktur gerçek hayatta.Ama oyunun mantığı belli.Kondisyonu iyi olan morali iyi olan oyuncuları oynayabileceği yerlere göre en iyi şekilde dizen ve oyuncu özelllikleri iyi olanın kazanması lazım.Başka bir kriter varda ben mi bilmiyorum? Ligdeki en iyi takım bende,hergün sürekli moral tazelemesi yapıyorum.Kondisyonu iyi olanı ilk 11 e koyuyorum.Zaten tüm kadro 5 yıldızlı,yavaş yavaş 6 yıldız olmaya başlayanlar var.Ama sondan 1. sıradayım.
Saniyenin milyonda birini hesaba katarak pozisyon değerlendirmesi yapan ve bir çok kriter barındıran bir oyun olsa anlarım durumu.Kadro yeni ve henüz alışmadılar birbirine derim.Onu derim bunu derim ama bunların hiçbiri olmayıpta başarı gelmemesi oyundan soğutuyor adamı
Sırf piyasa gece durgun,fazla teklif yapan kişi yok diye gecenin 3 ünde 74 puanlık oyuncu kovalıyorum ama karşılığı yenilgi oluyor