Bir saattir sinirden deli oldum yaa böyle iğrenç bir gruptan nasıl elenirim insanları koyive edeceklerine biktirip oynamasin istiyorlar demek ki
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Bir saattir sinirden deli oldum yaa böyle iğrenç bir gruptan nasıl elenirim insanları koyive edeceklerine biktirip oynamasin istiyorlar demek ki
2 gün önce hiç beklemediğim bir sonuç almıştım onu paylaşayım. Kaliteler ortada. Topla oynama ortada. Toplam şuttaki fark ortada. Ama sonuç hüsran.
4-4-2 ye 4-3-3 olduğu için midir bilemedim. Daha önce 4-3-3 lere karşı sıkıntı yaşasam da çok defa fark attığım da oluyordu.Attachment 66758Attachment 66759
Neyse ki sonraki maç aynı kadroyla çıkmama rağmen sorun çıkmadı :D :D
Attachment 66847
Bu oyun tamamen senaryodan ibaret ben ligde ve şampiyonlar liginde aynı takımla eslesmistim benim kslutr %118 rakibin ki ise %82 aynı gün iki maç yaptık şampiyonlar liginde evimdeki maçı %72 topla oynayarak 2-1 kaybettim ve gruptan cikamayarak elendim aynı gün yine aynı rakibe hemde onun sahasında 9 tane attim 😀
Yine saçma sapan bir sonuç aldım. Güçlerimiz arasında %31 fark varken topla oynamam %61 ken kaleyi bulan şutum yok :D İngilizce forumda herkes 18 mayıstaki güncellemeden itibaren güçsüz rakiplere karşı saçma sapan sonuçlar alındığını yazmış. Benim de o tarihe kadar kayıpsız gittiğim ligde son 4 maçta 2. 0-0 beraberliğim oldu. İki takımı da ilk devredeki maçlarda 4-0 yenmiştim. Yani 0-0 gibi bir sonuç arada tabii ki olabilir ama kendimden %31 daha düşük olan bir takıma karşı kaleyi bulan şutumun olmaması çok garip.
Bu arada benim kalemi bulan 5 şutu da kalecim durdurmuş o iyi oynamasa adam bana fark atacaktı. İyi kurtulmuşum elinden :D
Attachment 67219
:D
Oluyor bazen.Takımın sadece yedeklerini antreman yaptığında oluyor genelde bu. As takım kondisyonu düşmesin diye yedekleri çalıştırdığımızda saçma sapan oyun oynadığını farkettim. Benim gücüm %95 fakat bende zorlanıyorum %50 gücündeki rakibi bazen.Online olmasam takımın düzenini ve oyun anlayışını değiştirmesem hiç yenemiycek.adam bırakmış oyunu gelene gidene yenilmiş gelip sana kafa tutabiliyor böyle bir oyun