Results 1 to 10 of 202
Like Tree58Likes

Thread: Beklenmeyen Sonuçlar 2015/2016

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie
    Quote Originally Posted by mehmetkaya View Post
    Neyse ki sonraki maç aynı kadroyla çıkmama rağmen sorun çıkmadı
    Beklenmeyen Sonuçlar 2015/2016-33.jpg
    Bu oyun tamamen senaryodan ibaret ben ligde ve şampiyonlar liginde aynı takımla eslesmistim benim kslutr %118 rakibin ki ise %82 aynı gün iki maç yaptık şampiyonlar liginde evimdeki maçı %72 topla oynayarak 2-1 kaybettim ve gruptan cikamayarak elendim aynı gün yine aynı rakibe hemde onun sahasında 9 tane attim 😀

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Apprentice
    Quote Originally Posted by tuncay14533kir View Post
    Bu oyun tamamen senaryodan ibaret ben ligde ve şampiyonlar liginde aynı takımla eslesmistim benim kslutr %118 rakibin ki ise %82 aynı gün iki maç yaptık şampiyonlar liginde evimdeki maçı %72 topla oynayarak 2-1 kaybettim ve gruptan cikamayarak elendim aynı gün yine aynı rakibe hemde onun sahasında 9 tane attim 😀

,

Ben Kupa ve şampiyonlar liginin şampiyonunun önceden sistemin kendisi seçtiğini düşünüyorum. İpe sapa gelmez takımlar şampiyon oluyor çünkü.

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by tuncay14533kir View Post

Final maçında bu sonuçlar olmasında eleme de bir şansımız olunca kurtarabiliyoruz durumu