Bir saattir sinirden deli oldum yaa böyle iğrenç bir gruptan nasıl elenirim insanları koyive edeceklerine biktirip oynamasin istiyorlar demek ki
SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir saattir sinirden deli oldum yaa böyle iğrenç bir gruptan nasıl elenirim insanları koyive edeceklerine biktirip oynamasin istiyorlar demek ki
Bu oyun tamamen senaryodan ibaret ben ligde ve şampiyonlar liginde aynı takımla eslesmistim benim kslutr %118 rakibin ki ise %82 aynı gün iki maç yaptık şampiyonlar liginde evimdeki maçı %72 topla oynayarak 2-1 kaybettim ve gruptan cikamayarak elendim aynı gün yine aynı rakibe hemde onun sahasında 9 tane attim 😀
Yine saçma sapan bir sonuç aldım. Güçlerimiz arasında %31 fark varken topla oynamam %61 ken kaleyi bulan şutum yok İngilizce forumda herkes 18 mayıstaki güncellemeden itibaren güçsüz rakiplere karşı saçma sapan sonuçlar alındığını yazmış. Benim de o tarihe kadar kayıpsız gittiğim ligde son 4 maçta 2. 0-0 beraberliğim oldu. İki takımı da ilk devredeki maçlarda 4-0 yenmiştim. Yani 0-0 gibi bir sonuç arada tabii ki olabilir ama kendimden %31 daha düşük olan bir takıma karşı kaleyi bulan şutumun olmaması çok garip.
Bu arada benim kalemi bulan 5 şutu da kalecim durdurmuş o iyi oynamasa adam bana fark atacaktı. İyi kurtulmuşum elinden
Oluyor bazen.Takımın sadece yedeklerini antreman yaptığında oluyor genelde bu. As takım kondisyonu düşmesin diye yedekleri çalıştırdığımızda saçma sapan oyun oynadığını farkettim. Benim gücüm %95 fakat bende zorlanıyorum %50 gücündeki rakibi bazen.Online olmasam takımın düzenini ve oyun anlayışını değiştirmesem hiç yenemiycek.adam bırakmış oyunu gelene gidene yenilmiş gelip sana kafa tutabiliyor böyle bir oyun