Bu oyunu asla çözemeyeceğim ne kadar şampiyon olursam olayım sanki bi tarafımı da yırtsam sonucu belirlemiş gibiler evimde herkesi eziyorum bi Zaman geliyor alakasız takımlar izlemeden sahamda 4 atıyorlar rakiplerim gol atamazken bunlar coşuyor maçı kaybedeceğimi bide şurdan anlıyorum mesela bu sezon bugüne kadar maçlarımda uzun süredir hata yoktu oyuncumu çıkarmışım hayla diğer oyuncuyu gösteriyor taktiği değiştiriyorum oyuncu değiştiriyorum kabul ediyor bir daha bakıyorum eski halinde çok zoruma gidiyor sanki dalga geçiyorlar sırf bu yüzden para vermiyorum bu oyuna versem paramla rezil olucam
......
Last edited by Rasim Ozan; 05-28-2016 at 05:32 AM.
Ben artık gerçekten bıktım ya takım ligde iyi kötü her takıma yeniliyor sadece fed maclarında yeniyor oyuncular formda kalite farkı 20 olsun 5 olsun kafa kafaya olsun hep yerlerde kaleye karşı koşa gider kaleciye verir yan pas atarlar adamlar 2 kere gelir bızım 108 iki kaleci alır tuttugunu gormedık daha yazacagım çok şey var ama söylemeye dilim varmıyor para ile oyuncu aldık 3 kişi 2 mac oynadı oda takıma uydu takılıolar her taktik her antrenman denedık hazırlık macı yapıyoruz eh işte takım gelior bızım ortalama 111 adamlar 89 2-1 yenk 3-1 yenik ne imiş rakibi küçümsemüş hepsi mi arkadaş geçen sezon patır patır atan adamlar oynamıyor devre araları kaleci değiştiriyoruz artık ne hali varsa görsün sadece sonuclara bakmak ıcın gırıyoruz ya da fed maclarında o da ayıp olmasın diye son bir sözüm var oyunu bu kadar nasıl batırabildiniz son kez söylüyorum paranızı yatırmayın nasılsa uzakdoğu hep kazanır ite kaka son seviye 1 senede gelirirz artık
Lanet olsun böyle oyuna sürekli yenildikleri yetmiyormuş gibi maç esnasında düşük bellek hatası
Bugün mü oynandı bu maç? Bugün gördüğüm kadarıyla sistem herkesi trollüyor. Federasyon maçları zaten buna bir örnekti. Umarım ŞL finalinde bana da aynısı olmaz.