ben alıştım artık sinirlenmeyeceğim oyuna bıktım çünkü bir sezon başarı sonraki sezon daha ilk turdan kendimden düşük takımlara elenmekten sürekli sinir sinir nereye kadar
En kötüsüde güçlü rakipler elenmişti başta tek kalmıştım
En kötüsüde güçlü rakipler elenmişti başta tek kalmıştım
normal hocam normal alışmak lazım, oyun engelliyor başarılı olmamızı diğer sezon büyük ihtimalle 3 kupada final olacaksınız şimdiden yerinizi ayarlayın
normal hocam normal alışmak lazım, oyun engelliyor başarılı olmamızı diğer sezon büyük ihtimalle 3 kupada final olacaksınız şimdiden yerinizi ayarlayın
Hahaha yok bence ilk maçlarda toptan biçimde eleneceğim gibime geliyor diğer sezon çünkü daha güçlü bir kadro hedefliyorum
Hahaha yok bence ilk maçlarda toptan biçimde eleneceğim gibime geliyor diğer sezon çünkü daha güçlü bir kadro hedefliyorum
en başlarda bizden güçlü rakip gelmesi de kötü yani keşke bizden daha güçsüz gelse rakiplerde rahat rahat ilerlesek ama onu da yapmıyor oyun illa delirterek başlayacak
en başlarda bizden güçlü rakip gelmesi de kötü yani keşke bizden daha güçsüz gelse rakiplerde rahat rahat ilerlesek ama onu da yapmıyor oyun illa delirterek başlayacak
Bence güçsüz rakipler artık yenmeye başladı bu yüzden sıkıntı yok
Bence güçsüz rakipler artık yenmeye başladı bu yüzden sıkıntı yok
ama o durumu da abarttılar yani sezon içinde 1 2 kere olsa neyse de en az 4 5 olunca insan sinirleniyor yani oyuna dünyanın her yerinde olan o sistem bu oyunda yok ama
ama o durumu da abarttılar yani sezon içinde 1 2 kere olsa neyse de en az 4 5 olunca insan sinirleniyor yani oyuna dünyanın her yerinde olan o sistem bu oyunda yok ama
Şimdi ben gidip 9 yıldızlı oyuncum gol atamadı ve karşı takım 4 yıldızlı nerde adalet desem sistem bu yapacak birşey yok Onu geçtim dediğim gibi 5-6 defa teke tek kaldı kaleci ile adamın özelliğide teke tek golcü diyeceğim o ki diğer maçlara bakacağız artık