Şimdi farkettim. Kırmızı kartınız var sanırım. İşte bu bütün dengeleri değiştirmeye yeter. Nalet gelsin şansınıza :S
Şimdi farkettim. Kırmızı kartınız var sanırım. İşte bu bütün dengeleri değiştirmeye yeter. Nalet gelsin şansınıza :S
Bana göre sorun tamamen kalecide. En kısa zamanda ondan kurtulup teke tek durdurucu almayı tavsiye ederim. Penaltı kurtarıcıları hiç bir işe yaramıyor.
Last edited by Godsend; 05-13-2017 at 12:03 AM.
Heraklit'e katılıyorum. Deplasmanda olup 3 orta saha koymak birçok açıdan dezavantaj yaratır. Bence buradaki taktiksel hata yenilginin etkenlerinden. İlk maçta durum garantiye alınmışken, 4-4-2 gibi bir taktikle hem defans hem ofans anlamında dengeli bir dizilişle turu rahatlıkla geçebilirdiniz.
Teşekkürler tavsiyenize göre transfer yapmayı deniyorum. Taktiğimi değiştireceğim büyük ihtimalle,
Oyunda kırmızı kart veya başka bir etken olabilir. Benim dediğim hem 1. dk hem de 2. dk da arka arkaya gol yemek. Böyle bir şey olamaz yani. zaten böyle gol yediğim için kırmızı kartta şüpheli geldi bana. direkt yedim ve pres stilimde normalken
bakın ben zaten 4-4-2 formasyonunda ve defansif oyun tarzıyla çıktım maça ama 1. ve 2. dk da gol yemek ve ardından 30. dk da direkt kırmızı kart yemek çok saçma geldi. Sonrasında 4-4-1 formasyonuna aldım takımı da rakip kadar pozisyonda buldum ancak saçma bir şekilde elendim.