Page 19 of 19 FirstFirst ... 9171819
Results 181 to 190 of 202
Like Tree58Likes

Thread: Beklenmeyen Sonuçlar 2015/2016

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Antonio Gustavo Hernandez
    Guest
    Bence tamamen tesadüf, oyuncunun kumaşı kalitelidir ondan olabilir, ya da senin de söylediğin gibi bazı oyuncuların gücünü yükseltince performansları düşüyor o da olabilir. Biliyorum baya kafa yoruyorsun ama o kadar detayı işleyebilecek bir oyun değil bence TE.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Rookie
    Olabilir dediğim gibi hiç bir şeyden emin değilim bu işin garantisi olsa her sezon bütün maçları kazanırdım. Bugün oyunda fark ettiğim bir hileyi paylaşayım o zaman bu sefer eminim. Gerçi bu, hepimizin zaten bildiği bir şey. Sponsorun ortalama haftada bir önerdiği oyuncuların korkunç iyi performanslar gösterdiğini biliyoruz. Daha önce söylemiştim bunlar hileli oyuncular ve bunlardan takım kuran bir arkadaşım hiç zorlanmadan 3' lü kupayı kazanmıştı. Bugün oyun bana bir tane önerdi gücü 109'luk görünüyor android tel de oyuncunun üstüne tıklayınca(masa üstü pc de denemedim ) 1 saniye için gücü 145 olarak göründü sonra tekrar normale döndü ki muhtemelen gerçek gücü bu. Dediğim gibi arkadaşım bunlardan takım kurdu ve hiç zorlanmadan 3' lü kupayı kazanmıştı. Bakalım lig maçında ilk 11 de deneyeceğim nasıl bir performans gösterecek.

Guest
    Quote Originally Posted by Godsend View Post
    Olabilir dediğim gibi hiç bir şeyden emin değilim bu işin garantisi olsa her sezon bütün maçları kazanırdım. Bugün oyunda fark ettiğim bir hileyi paylaşayım o zaman bu sefer eminim. Gerçi bu, hepimizin zaten bildiği bir şey. Sponsorun ortalama haftada bir önerdiği oyuncuların korkunç iyi performanslar gösterdiğini biliyoruz. Daha önce söylemiştim bunlar hileli oyuncular ve bunlardan takım kuran bir arkadaşım hiç zorlanmadan 3' lü kupayı kazanmıştı. Bugün oyun bana bir tane önerdi gücü 109'luk görünüyor android tel de oyuncunun üstüne tıklayınca(masa üstü pc de denemedim ) 1 saniye için gücü 145 olarak göründü sonra tekrar normale döndü ki muhtemelen gerçek gücü bu. Dediğim gibi arkadaşım bunlardan takım kurdu ve hiç zorlanmadan 3' lü kupayı kazanmıştı. Bakalım lig maçında ilk 11 de deneyeceğim nasıl bir performans gösterecek.
    Bu oyunun en sevdiğim özelliği, insanları şüpheci yapıyor Alakası yok, o genel bir bug, normal bir oyuncunun üstüne tıkladığın zaman da oluyor, görsel bir glitch sadece Ama, dediğin doğru, tavsiyeler genelde iyi oyuncular oluyor, bu da Nordgen Ft 1 olmalarından kaynaklanıyor ( bununla ilgili daha çok bilgiye İngilizce Forum'da ulaşabilirsin, sadece görseller yeterli olacaktır) önceden normal markette de bunları bulmak kolaydı, şimdi hepsi muamma, fiyatından veya performansından nasıl bir oyuncu olduğunu çıkaramıyorsun. Bunun dışında, bazıları da tam patates çıkabiliyor bu tavsiye oyuncuların, bugüne kadar çok aldım, sadece 3-4 tanesi tam yıldız olabildi.

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar

Bunların hileli olduğunu düşünüyorsanız Destek ekibimize yazdıktan sonra Fraud takımı bir incelemede bulunur.Fakat Top Eleven ekibimiz bu tarz hile vb şeylere asla izin vermemektedir
    DenizNuker likes this.

Guest

Bu da bugünkü ŞL maçı. Olaya bakar mısınız? Adamın oyuncuları 3 isabetli şut çekmiş 2'si gol.

Newbie
    Ben bu kadar saçma oyun görmedim. Taktik önerin arkadaşlar!!!!!!! Bi kez yenildin mi daha da yenemiyorsun

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rookie
    Bug olduğunu sanmıyorum çünkü sezon başında önerdiği oyuncunun puanı farklıydı. Bu korkunç istatistiklerin başka bir açıklaması olamaz. Ya da oyunu hiç takip etmeyen , taktikleri bile bana soran birinin üçlü kupayı alması. Millet bunun için neler yapıyor.

Beklenmeyen Sonuçlar 2015/2016-5.sezon-alexandre.jpg

Beklenmeyen Sonuçlar 2015/2016-4.sezon-phil-parker-efsanesi.jpg

Guest
    Bug olduğunu sanmıyorum çünkü sezon başında önerdiği oyuncunun puanı farklıydı. Bu korkunç istatistiklerin başka bir açıklaması olamaz. Ya da oyunu hiç takip etmeyen , taktikleri bile bana soran birinin üçlü kupayı alması. Millet bunun için neler yapıyor.

Click image for larger version. 

Name:	5.sezon Alexandre.jpg 
Views:	22 
Size:	46.7 KB 
ID:	88582

Click image for larger version. 

Name:	4.sezon Phil Parker efsanesi.jpg 
Views:	20 
Size:	47.8 KB 
ID:	88583
    Bug, bana da oluyor bazen, herhangi bir oyuncunun üzerine tıkladığım zaman hop 200+ gözüküyor. Özellikle Android'te oluyor bu, Iphone'da hiç başıma gelmedi mesela. Ama açıkladığım gibi bunlar iyi oyuncular, 3'lü Kupa'ya gelince, o biraz da şans ya, bahsettim sana mesela oyunun seni handikaplamaması lazım, geçen sezon +1 ŞL'de oynadım rakipler finale kadar patatesti, bu sene kendi seviyemdeyim -%30 takımları zar zor yemiyorum, 28 kişilik kadronun nerden baksan 13 14'ü de tavsiyedir.

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Ekran görüntülerini düz atarsanız sevinirim

Page 19 of 19 FirstFirst ... 9171819