Bıraksınlar artık bu oyuna yenilik getirmeleri kimse onlardan antrenmanı geliştirin görsellik katın falan filan istemiyor.. şu rezil oyuna ADALET getirilmesini istiyor herkes ve bunlardan şikayetçiler artık anlamıyorlarsa o onların sorunudur !!!! Rezilsin te11, rezilden de ötesin...!!!
"savunmamız iyi durdurdu" diyor peki açıklar mısınız lütfen, takımda 5 tane sarı, 1 tanesi kırmızı kart gören ve 3 golünün 2sini penaltı ile atan bir rakip.. bu rakibi nasıl iyi savunmuş olabilirler ??? RESMEN KOCAMAN BİR SAÇMALIKSIN EMEKLERİ YAZIK EDİYORSUNUZ...
Attachment 62413
Bunu destek ekibimize yaz çünkü bayağı kötü bir sonuç http://forum.topeleven.com/hatalar-v...tek-ekibi.html
Yazdım umarım mantıklı bir açıklama verirler. Çünkü çok sinirlendim dün 1 bugün 2 art arda maçlarda yeter yani..
her zamanki aynı cevaplar hiçbir zaman değişiklik olmayacak.. açık açık söylesenize biz sizin tokenlerinize göz koyduk o kadar token fazla harcamanı istiyoruz sizi sinir hastası etmek istiyoruz diye...
Attachment 62414
Yanlız Defne çok derin açıklamış Top Eleven'da evet her maç kazanacaksın diye bir şey söz konusu değil buna katılıyorum bende ama 2. maçında garip o yüzden sıkıntı olmalı sen yine uğraş ilet hani böyle ard arda yaşandığını söyle resimle ilet.