istatistiklere gerek yok 1-0 rövanşında son dakika golü ile 3-1 yenildik ben full özel yetenek 100 kalite rakip 103 kailte hadi burda kalite az farkla önde diyelim o kadar özel yetenek ne işe yarıyor.

geçen sezona ne diyeceğim benden daha kalitesiz takım kupada beni eldi gitti kuapyı aldı nivea men liginde gene benden daha kalitesiz takım beni eledi gitti kupayı aldı iki maçta da 5 gol yedirdi nordeus bu takımlardan.

saymakla bitmez çok önceleri ligde adam oyuncuların asıl yerleri olmayan yerlerde oynattı benden daha kalitesiz gitti şampiyon yapıldı sırf o sene güzelim özel yetentekli kadroyu haksızlıklar yüzünden sattım dağııtım ve 3-5 sezon ara verdim sonra tekrar başladık ağzımıza bir parmak bal çalındı ligde şampiyon olduk ki en güçlü kadro benim kadroydu nitekim onuda ite kaka aldık sonra gene hüsranlar başlatıldı.

yani sürpriz muhabbeti benden kaliteisiz takımlar olunca işletiliyor benden biraz kaliteli takımlara asla sürpriz işletilmiyor..

55 sezonun hadi 10 sezonu ilgilenmedim biraz haksızlıklara falan uğradım diye boşladım desem kalan 45 sezonun temiz 40 sezonu fiyasko geçti toplasan 5 sezon idare ederdi ve asla 3 kupa birden kazanmam istenmedi 2 kupa aldığım sezon sayısı ise 2..