Quote Originally Posted by Godsend View Post
Olabilir dediğim gibi hiç bir şeyden emin değilim bu işin garantisi olsa her sezon bütün maçları kazanırdım. Bugün oyunda fark ettiğim bir hileyi paylaşayım o zaman bu sefer eminim. Gerçi bu, hepimizin zaten bildiği bir şey. Sponsorun ortalama haftada bir önerdiği oyuncuların korkunç iyi performanslar gösterdiğini biliyoruz. Daha önce söylemiştim bunlar hileli oyuncular ve bunlardan takım kuran bir arkadaşım hiç zorlanmadan 3' lü kupayı kazanmıştı. Bugün oyun bana bir tane önerdi gücü 109'luk görünüyor android tel de oyuncunun üstüne tıklayınca(masa üstü pc de denemedim ) 1 saniye için gücü 145 olarak göründü sonra tekrar normale döndü ki muhtemelen gerçek gücü bu. Dediğim gibi arkadaşım bunlardan takım kurdu ve hiç zorlanmadan 3' lü kupayı kazanmıştı. Bakalım lig maçında ilk 11 de deneyeceğim nasıl bir performans gösterecek.

Bunların hileli olduğunu düşünüyorsanız Destek ekibimize yazdıktan sonra Fraud takımı bir incelemede bulunur.Fakat Top Eleven ekibimiz bu tarz hile vb şeylere asla izin vermemektedir