Quote Originally Posted by marenostrum View Post
Soruların cevabını ben de merak ediyorum, genel cevap verilemez mi?
Anketlerin amacı belli bir özellik aradığı için 2-3 adımdan sonra size uygun anket bulunamadı demesi çok normal bişey...Benim denediğim tüm şıklardan 1i anket sonucuna götürüyor ve toplasanız 3-4 kez anketten token kazandım.Bu anket işi Top Eleven'a direk bağlı olan bişey değil bu reklamcıların sunduğu bir özellik...

Tekrar söylüyorum anket kısmı dediğin gibi %90 anket bulunamadı diyor fakat anket kuralları var; mesela 1-2-3 soru herkesin bildiği kişiyi tanıma aradığı özelliği bulamadığı için bianda size ait anket bulunamadı diyor ben diğer şıklarıda sonradan denedim her seferinde 1 şıktan dolayı iptal oluyor ve istediği o şıkkı sonradan işaretledim anket ilerliyor bu tamamen anket uygulamasına ait...

Bazı tokenleri alamama sebebiniz ise ya dediklerini tam uygulamamışsınızdır yada karşı taraf sistemden onay vermemiştir,görmemiştir.Her soruna karşın Destek bölümleri var bizden ayrı bir bölüm yani oraya ekranı yakalarsınız kanıtları koyarsınız bu karşı reklamcılar size bu tokenleri yansıtır.

Son olarak oyuncu ayak detayları;bu detaylar transfer listenizde bulunması tamamen şansınız ile alakalı yoksa sağ ayaklı futbolcuların çokluğu tabikide gerçek hayatla eşdeğer bir durum...Her iki ayak olan futbolcuları tercih etmenizde fayda var.Sol ayaklarda bir o kadar etkili olur ama sağ ayaklı bir futbolcuda bunlardan kat kat iyi olabilir dediğim gibi bu tamamen şansınıza gelişen bir durumdur.

Oyunla alakalı tüm cevaplara buradan ulaşabilirsiniz Top Eleven Help Center - How to Play | TopEleven Support