olaya çok paronayak yaklaştığınız için böyle düşünüyosunuz oyunu oynayanların %90'ı nordeus şirketi bizi soymak istiyo diye sitem ediyo madem bilgisayar öğretmenliği okudun algoritma eğitimini yüzeyselde olsa almışsındır. oyunun bize kastı olduğunu varsay arttırmaları token harcamamız için sayaç geciktirerek kaybettirdiğini düşün. sence böyle bi algoritma oluşturabilirmi ? bence neredeyse imkansız böyle birşeyi yazılımla yapamazlar ancak bunun için görevli personel olması lazım ki sana sattığı tokenden daha maliyetli olur bu durum. skynet gerçek olmadı arkadaşlar makinalar bilinçlenmedi hala biz ne komut verirsek onu uyguluyolar. bunu komut zinciriyle yapsak yüzbinlerce oyuncu var illaki farkedilirdi bu durum çünkü yazılım kendini tekrarlardı. Rasim üstadım sen bari bu konuda teknik bilgiye sahip insansın lütfen oyuna karşı kurduğun paronoyalarını bir kenarı bırakıp mesleki ve teknik olarak bir düşün. o sayacın 5 saniye geride kalması için milyonlarca neden türetebilirsin. en basitinden yüzbinlerce kilometre ötedeki bir anamakinaya okyanusları aşıp bağlanıyosun ve bu anamakinaya milyarlarca kilometrelin alandan milyonlarca insan bağlanıyo. kendi bilgisayarının hdd'i 30 cm uzunluğunda sata kablosuyla anakartına bağlı o bile böyle sorunlar yaratıyo ki yüzbinlerce kilometre ötedeki bi hdd'e bağlanıp oyun oynuyosun ve senden başka bağlanan milyonlar var böyle teknik hataların olması çok normal. ben yılda 400.000 kişinin bağlandığı basit bir veb sitesini zorla yönetiyorum dünyanın dörtbir yanından saldırı alıyorum. günde milyonların bağlandığı bir oyuna sence dünya genelinde kaç tane artniyetli yazılımcı saldırı yapar bunlarında sisteme geçiçide olsa aksaklıklar yaşattığını varsayarsak bence oyunu bu şekilde rahat oynayabilmemiz bile mucize.
neyse sonuç olarak benim forvetler hala gol atmıyo buna bi çözüm bulacaktık nerelere geldik. santraforların adını guiza olarak değiştiricem tokene kıyıp o olucak..

LinkBack URL
About LinkBacks

..
Reply With Quote