o zaman şöyle yap andorid ortamdan gmail hesabınla giriş yap sonra açtığın yeni hesapla oyundan face ile bağla sonra yapman gereken game center hesabı aç ve ios üzerinden bağla hallolur
o zaman şöyle yap andorid ortamdan gmail hesabınla giriş yap sonra açtığın yeni hesapla oyundan face ile bağla sonra yapman gereken game center hesabı aç ve ios üzerinden bağla hallolur
onuda denedim oda olmadı pcden bluestacksla denedim andoridi ama malesef
nasıl yani olması lazım bluestackdan giriş yaparken önce gmail hesabınla gir
gmail hesabıyla giriyor zaten ama faceye aktarmıyor
tamam bu adımı tamamladıysan adım adım gidelim. sonra yapman gereken face hesabının mail adresini kopyala ve face bağlantısına tıkla yapıştır ve şifreni yaz.
bilgisayarıma format atmıştım yüklü olsaydı gösterirdim
link istemiyorki reis direk faceye giriş yapıyor ondanda facebook ile bağlantı sorunu var sonra tekrar deneyiniz diyip duruyor
bluestack de öyle sıkıntılar var daha sonra tekrar dene ya da bir telefon bulup öyle yap. sen büyük ihtimalle bluestackden önceden face ile giriş yapmışsın bir uygulamadan o da kaydettiği için direk bağlanmaya çalışıyordur. bluestack i baştan kur tamamen sil öyle dene ama o da uzun zaman alır
Facebook vb hesaplardan birbirine aktarım malesef olmamaktadır.
Bu konuyu destek ekibimize iletip net bir cevap alabilirsiniz
Destek ekibimize buradan ulaşabilirsiniz Bize bir bilet gönderin - TopEleven Support | TopEleven Support
cöpemi gidicek bu hesap ozaman hangi face adresine kurulu oldugunuda unuttum of of