Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13

Thread: günde iki defa maç olması sıkıntı

Apprentice
    Günde 2 maç oynamak biraz saçma geliyor bana.Sebebi oyundaki sakatlıklar real ile orantılı olarak ayarlanmış.Bir futbolcu sakatlandığında 5gün ve daha fazla sürelerde oluyor. 5 gün demek 10 maç oynamaması demek.Sakatlıklar real fakat hergün 2 maç oynamak real den uzak. geçen haftalarda bir tane futbolcum 2. dkda sakatlandı 12 gün sakat.Bende direk sattım geçtim.birde 18 yaşında 3 yıldızlı oyuncuydu.biraz düzenlemeler yapılsa iyi olur aslında.Maç trafiği tamamda günde 2 maç yapılıyor.Rakip oyuncunun sahasında oynanır ise ve rakip oyuncunun sahası kötü ise her faulde oyuncu perte çıkıyor malesef.

Newbie
    Slm evet 2 maç normal yakın ara maç saatlerine olduğu çok olur arti günde 4 antreman yaptırma varsayın mi kondisyon bonusunu günlük hediyeler çoğaltmali topeleven kuruculari herkes bu şekilde dile getirirse faydası olcagini düşünüyorum arkadaşlar topeleven mesaj bölümünden yazalım...

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Canpolat Sert View Post
    Slm evet 2 maç normal yakın ara maç saatlerine olduğu çok olur arti günde 4 antreman yaptırma varsayın mi kondisyon bonusunu günlük hediyeler çoğaltmali topeleven kuruculari herkes bu şekilde dile getirirse faydası olcagini düşünüyorum arkadaşlar topeleven mesaj bölümünden yazalım...
    Oyun formatı güncellemelerle geliştikçe bu dedikleriniz için yeni düzenlemeler gelecektir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Page 2 of 2 FirstFirst 12