Hala da aynı şekilde devam ediyor her maçımın arası 3 saat ayıp yani resmen hırsızlık
Ercan bey yeni sezonda aynı şekilde devam ediyor, şampiyonlar ligi ile lig maçlarımın 6 tanesinin 5 tanesi 3 saat arayla cidden yeter artık oyundum soğudum bu sene bilerek ligde yükselmeyecem artık.
Bendede ayni şekilde 3 saat mac aralari
Sizde destek ekibimize bu sorunu dile getirirseniz iyi olur Bize bir bilet gönderin - TopEleven Support | TopEleven Support
Destek ekibinden rica ediyorum Pres Tarzını Zor seçeneğini kaldırsın oyuncu bırakmıyolar 1 gol yedilermi sert hucum top alma zor pres sıkı ayarlıyolar her faulde oyuncu ağçtan düşen armuda dönüyor. Dünkü maçta gk MC ye koydum o derece öldü takım. Gerçi oda girer girmez sakatlar furyasına katıldı. bence şu maç günlerini biraz reale yakın yapsınlar. 3*4 saatte %6 moral geliyor lig maçından 2 saat sonra şampiyonlar ligi tamam Türküz İman gücü varda yakında pamuk la tanışacak komple takım .
Merhaba.benim lupa maclarkm ile ligmaclaimin arasi bir saat.bu boyle devam ediyor surekli.bi calisma yapabilirmisiniz? Birde bu gozlemcinin teklif ettigi oyuncular ne kadar sure icindedegisiyor? Haftslik degismesini nasil saglariz