Quote Originally Posted by Ilker Türkmen View Post
Malesef öyle olmuyor gibi...

Öncelikle evet antrenman simgesi üzerindeki işaretin gitmesi için bu yöntem yeterli gibi görünse de bonus almanız için yeterli değil. Tek oyuncuyla yaptırdığım antrenman bana hiçbir bonusu kazandırmıyor. Antrenman etkisi bir yana ben bonus sahibi olamıyorum. Ne kadar oyuncuya antrenman yaptırırsak o kadar bonus kazanabildiğimizi biliyoruz. Bu durumda bu sadece kendini tatmin etmeye yarar. Benim gibi hem lig, hem kupa, hem de şampiyonlar liginde oynayan kişiler, taktir edersiniz ki pek antrenman yaptıramıyor. Hal böyle iken ortaya çıkan sonuç;

Ne kadar çok maç yaparsanız o kadar az bonusunuz olacak; ki bu durumda da önceki sezon başarılı olmanın cezası, 3 kupada oynayıp rakiplerimin bana olan bonus avantajını artırmam oluyor. Ben günde iki maç yaptığım için antrenman yaptıramazken rakiplerim antrenmana tüm oyuncularla günde 3-4 defa girerek bonusa tavan yaptırıp maçta da bana karşı bunu gayet güzel kullanabilir yani.

Çözüm olarak benim önerim maçlardaki performansların da bonus kazandırmasıdır. Aksi taktirde her sezonki başarı, başarısız takımın önümüzdeki sezon avantajlı olacağı anlamına geliyor.
Bonus kullanmak istiyorsan tabikide en az 4 oyuncu kadar antrenman yaptırman lazım fakat menajer çok yoruluyor takımım dediği için ve bonusu olaya katmadığı için önerim buydu Takımım benim kalite olarak çok iyi kondisyon paketi kullanacağıma ve bonusa ihtiyaç bazı kolay maçlarda duymadığım için antremanı yedeklerden seçiyorum. Bu tarz birçok alternatif olabilir.Bonuslar her gün zaten %2 azalıyor bu yüzden de düzenli antrenman yapmak çok önemli ama tabi kondisyon paketi olanlar için bu düzen sağlanacak gibi duruyor çünkü kondisyonları çok fazla yediği için bonus kazanıyoruz.Ne kadar mantıklı bir antrenman seçeneği seçip oyuncuda ne kadar antrenmanda çok seçiliyse oyun bize bonus puanını daha fazla veriyor

Sent from my iPhone using Tapatalk