arkadaş deli edicekler insanı.Kendi sahamda 2 tane GK sakatlandı . ilk 11 deki kalecim 3.dk da sakatlandı.Yedekdeki 50.dakikada. ya soruyorum gk nasıl sakatlanır ya aklım almıyor .Kondüsyonlarıda iyiydi. İşin garibi sarı kart bile görmüyor rakip.
arkadaş deli edicekler insanı.Kendi sahamda 2 tane GK sakatlandı . ilk 11 deki kalecim 3.dk da sakatlandı.Yedekdeki 50.dakikada. ya soruyorum gk nasıl sakatlanır ya aklım almıyor .Kondüsyonlarıda iyiydi. İşin garibi sarı kart bile görmüyor rakip.
nadiren kaleci sakatlığı gördüm 4 yıldır pek olan bir şey değil fakat bu oyunu yapanların bile çözemediği bilmediği gariplikler var. bunları açıklayacak biriside olduğuna inanmıyorum geçmiş olsun.
Lig maçına sakat kaleci ile çıktım mecburen. Ama hiç fark görmedim açıkcası.Yinede iyi kurtarışlar yaptı.sadece istatistik puanları artmadı.Yanlız garip bi olay daha yaşadım ne iştir anlamıyorum. Kırmızı kartlı oyuncum vardı sarı kart sınırından açık renkli Kırmızı kart yani 1 maç ceza aldı.bugün lig maçına çıkamadı haliyle cezası bitmesi gerekirken kartın rengi koyu kırmızı oldu. cezası biteceğine 2 maç daha hüküm giydi .bütün gariplikler beni buluyor
Last edited by Ahmet T. Öncü; 03-04-2016 at 04:00 PM.