Results 1 to 6 of 6

Thread: Bi bakın yeter artık

Newbie

Bi bakın yeter artık

ya beyler ben artık takıma kondisyon anlamında yetişemiyorum 3 sene önce bırakmıştım şimdi yeniden başladım 3 kulvarda yarışıyorum ligde birinci sıradayım ama kondisyon bakımndan takım yerlerde sürünüyor öğrenci olduğumdan parada yükleyemiyorum ben nerden nasıl kondisyon paketi kazanıcam ve bu jose morinhonun takımı ne işe yarıyor yardım ederseniz çok makbule geçer

Newbie
    Hiç bir ise yaramıyor ayrıca bizde kondisyon paketleri sifir benimle aynı ligde vietnamlilsr var adamların - bütün takımı yedi yıldız onlarda diken sorunu yok çünkü adamlar da dünya kadar teklif var

Newbie
    Quote Originally Posted by Kenan Akın View Post
    Hiç bir ise yaramıyor ayrıca bizde kondisyon paketleri sifir benimle aynı ligde vietnamlilsr var adamların - bütün takımı yedi yıldız onlarda diken sorunu yok çünkü adamlar da dünya kadar teklif var
    nasıl yani dostum işe yaramıyor derken demek istediğim takım antreman yapmassa çok büyük belirgin oluyor her maç 6-7 gol atarken 4-5 gündür antreman yapamadığım için 3 golü zor görüyorum

Rookie
    Valla kardeş ona bir çözüm yok oyun seni illaki parayla almaya itiyor 3-4 günde bir anca kendisi 5-6 tane veriyor ona çare yok

Apprentice
    Malesef çaresi yok. Para verip token alma .Çünkü Token giderleri aşırı oyun içinde.Diş kavuğunu doldurmıcak token miktarı bile ciddi para.

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Eray Gülseren View Post
    ya beyler ben artık takıma kondisyon anlamında yetişemiyorum 3 sene önce bırakmıştım şimdi yeniden başladım 3 kulvarda yarışıyorum ligde birinci sıradayım ama kondisyon bakımndan takım yerlerde sürünüyor öğrenci olduğumdan parada yükleyemiyorum ben nerden nasıl kondisyon paketi kazanıcam ve bu jose morinhonun takımı ne işe yarıyor yardım ederseniz çok makbule geçer
    Bunu destek ekibimize de ilet ben bu ay ki raporda bunu dile getireceğim