Results 1 to 3 of 3

Thread: Takımın İnanılmaz Kötü Gidişatı

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie
    Usta ben senin daha önce attığın mesajlara da bakmıştım. Bana göre senin takımındaki en büyük sorun oyuncuları çok yoruyor olman. Ben mi yanlış görüyorum bilmiyorum ama her screenshot attığında oyuncularının kondisyonları aşırı düşük geliyor bana. Bence bir maça başlarken en az %90 kondisyonda olmalarına dikkat etmelisin.

Bu arada her sezon oyuncuların world class dereceleri artıyor demişsin de. Ben mi bilmiyorum tam olarak nerde bu bahsettiğin olay?

Apprentice
    Quote Originally Posted by mehmetkaya View Post
    Usta ben senin daha önce attığın mesajlara da bakmıştım. Bana göre senin takımındaki en büyük sorun oyuncuları çok yoruyor olman. Ben mi yanlış görüyorum bilmiyorum ama her screenshot attığında oyuncularının kondisyonları aşırı düşük geliyor bana. Bence bir maça başlarken en az %90 kondisyonda olmalarına dikkat etmelisin.

Bu arada her sezon oyuncuların world class dereceleri artıyor demişsin de. Ben mi bilmiyorum tam olarak nerde bu bahsettiğin olay?
    Tüm maçlara en az %85 kondisyonla çıkıyorum.İlk yarıda iyi skorla önde isem takımı yormıycak ayarlar yapıyorum. Bu resimdeki oyuncum geçen sezon %115 gücündeydi yeni sezon başında %94e e düştü (istatistikleride) World Clas değeri resimde işaretlediğim kısm.Birnevi oyuncunun seviyesini gösteriyor. Takımın İnanılmaz Kötü Gidişatı-ekran-al-nt-s-.jpg