bir kaleci söyleyin bana gol yemek için kalesini boş bırakıp ceza sahası dışına çıksın..
Evet resimdeki görüntü direk ekran görüntüsü alınarak kaydedilmiştir. Resimde herhangi bir oynama vs yoktur. Oyunda(!) pardon oyun dedim, kendini oyun sınıfına koymaya çalışan şu rezillikte artık kalecinin olmadığını kanıtlayan görüntü. her şeyinize tamam dedik, eyvallah dedik ama artık o kadar bencil, karaktersiz oldular ki oyun yapımcıları ne bir gelişim gösteriyorlar ne bizlerin görüşlerini önemsiyorlar ne dediklerimizde ki hataları gidermeye çalışıyorlar ne de oyunu ADALETLİ hale getiriyorlar. tabi ki sizler için sorun yok bağlantınızı kontrol edin telefonunuzu değiştirin demesini iyi biliyorsunuz.. Ama şunu bilmeniz de fayda sizler insanların emeklerini çalan, belki de hiçbir oyuna vermediği değeri veren insanların hakkına giren karaktersiz, şerefsiz, emek hırsızlarısınız. Yazık gerçekten çok Yazık..
ve dün bir kez daha anladım bu oyunun gerçekçi olmadığını, destek ekibinde bile kendi dedikleriyle ters düşen bir oyunu oynadığımızı..
Hepinizi de Allah bildiği gibi yapsın, artık sıkıldım gerçekten şu lanet oyundan.. o kadar saçmalamaya başladılar ki ne oyundan zevk alıyorsun ne de istediğin şeyleri elde edebiliyorsun..