Results 1 to 6 of 6

Thread: Lig Bitti

Rookie

Lig Bitti

Ve sezon bitti 101 golle buyuk fark atarak sampiyon olduk darisi gelecek sezonun basina

SM-J700F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Rookie
    Son haftaya kadar baştan beri liderdim son iki maçımı kaybettim ve ikinci oldum bana da bi kazık versin oyun üstüne oturayım hakettim neden maçlarını izlersin ki

Apprentice
    Şampiyonlar ligini alamadım sadece. her sene benim 3 katım takım olduğundan alamadım daha hiç.Benim transfer listesinde göremediğim oyunculara sahip nasıl olunur anlamıyorum. İyi kötü mücadele ettim takımın genel gücü %97 ile tamamladım 5. seviyeyi.

Lig Bitti-ekran-al-nt-s-.jpg

Newbie
    tuncay helal bro bu seviyede bu kadar fark ile 1. olman attıgın gol mükemmel rica etsem taktigini atabilirmisin

Rookie
    Quote Originally Posted by Semih Yendekoğlu View Post
    tuncay helal bro bu seviyede bu kadar fark ile 1. olman attıgın gol mükemmel rica etsem taktigini atabilirmisin
    4-1-4-1 oynuyorum ama maç içinde skora göre 4-4-1-1 e dönüyorum ml ve mr oyuncularım kaliteli o kadar gol olmasının sebebi onlar forvetletim genelde asist yapiyor birde dmc oyuncum yedi yıldız sezon ortasından itibaren genelde antrenmanlar sayesinde de 8 yıldıza yukseliyor

Newbie
    Quote Originally Posted by tuncay14533kir View Post
    4-1-4-1 oynuyorum ama maç içinde skora göre 4-4-1-1 e dönüyorum ml ve mr oyuncularım kaliteli o kadar gol olmasının sebebi onlar forvetletim genelde asist yapiyor birde dmc oyuncum yedi yıldız sezon ortasından itibaren genelde antrenmanlar sayesinde de 8 yıldıza yukseliyor

valla helal bende bu sezon seviye 13 çıktım taktigim 3-5-2 kanat oyuncusu pek yok dmr-dml ile oynuyorum bakalım ne yapcaz ama transfere para harcayıp bakacam