Results 1 to 5 of 5

Thread: Oyun bıraktırdı...

  1. #1
    Apprentice
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    278

    Oyun bıraktırdı...

    Oyun bıraktırdı...-img_1352.jpg

    yolun sonuna geldim artık. oyun iyice zıvanadan çıktı ve bırakma kararı aldım. bütün her şey ortada isterse sonsuz token olsun eğer ben yaptırmak istediğim hiçbir şeyi yapamıyorsam, istediğim sonuçları, galibiyetleri, verdiğim emeğin, zamanın karşılığını alamıyorsam bu oyunu daha da oynamamın bir anlamı yoktur. 1 senedir çabalıyorum şu saçma oyuna adaletli sonuçlar, adalet gelsin artık diye en az 100 tane destek bileti göndermişimdir ama sonuç hep aynı: kendi bildiklerini okuyorlar, kendi istediklerini yaptırıyorlar.

    ne halleri varsa görsünler ama şu da bir gerçek ki bu oyun daha çok kullanıcı kaybedecek. bu bir başlangıç..!!!

  2. #2
    Rookie
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    104
    Hayırlısı olsun kardeşim ben de sıkılmaya başladım hep aynı saçmalıklar benimde bırakmam yakındır lys ye çalışıyorum kafam dağılsın diye bakıyorum ama lys yi çözerim de bu oyunu çözemem dün den sonra zaten bitti benim için sadece dursun bi köşede çok Can'ımı sıkarsa ben de Siliceğim çünkü harbi futbol oyunu değil başıma gelenler gerçek futbolla bir alakası yok çok şampiyon oldum ama öyle bir 2 şampiyonluğumu çaldılar ki ilkinde bi 8 ay bıraktım böyle giderse tamamen bırakıcağım çünkü baydı

  3. #3
    Apprentice
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    258
    Token harcamışın.Ne diyeyim okadar para emek veriyorsun ama hiçbirşey senin stratejine bağlı değil.Hiçbirşeyi kontrol edemediğin oyuna emek ve para saçma geliyor bana.Her sezon oyuncu kalitesi düşürülüyor her sezon yeni oyuncu alsınlar diye.Her sezon yeni oyuncu alacaksam niye uğraşayımki diyorum bazen.Takımımın gücü %95 den düştü %72 ye niye yırtınayımki bidaha yükselticem diye.Her sezon aynı saçmalık.Senin gücün düşürülüyor %72 ye sonra senin ligine 3-4 tane anormal güçlü rakip koyuyorlarki hırsalnıp token basasın diye.Bu bir politikadır oyunun matematiğinde. Senin gücün düşürken rakibin gücü düşmüyor olsa gerek.Aynı seviyede transfer listesinde dahi göremediğim güçtü oyuncuları olabiliyor yedekden tut Ana kadrosuna kadar.Çok saçmalık var.İnsanların token harcaması için biraz düzenbazlık var oyunda malesef.Bende gittiği yere kadar gidicem.Tek tesellim şu saçma oyuna hiç token harcamamış olmam.

  4. #4
    Apprentice
    Join Date
    Sep 2015
    Posts
    278
    arkadaşlar benim kpss vardı ben bir yandan sınava çalışırken bir yandan da bu saçma şeye vakit ayırıyorum günde nerden baksanız 2-2,5 saat.. ama gel gör ki artık zamanla pes ettirdi istediğim hiçbir şey artık olmamaya başladı. kendimden zapzayıf takımlara sistemi dizilişi olmayan takımlara yenilmekten sinir hastası oldum gerçekten.. o kadar tokene de para falan vermedim de o kadar zaman boyunca program indir, ücretsiz tokenleri takip edip topladım ettim. yani anlayacağınız el emeği, göz nuru, vakit harcama.. yapacak bir şey yok artık umrumda bile değil oyun.. her yeni güncellemede uygulamalar kendisini geliştirir, kullanıcılarının fikirlerini önemser, dinler ve yerine getirmeye çalışır. ama bunlar da öyle bir şeyde yok malesef. hep kendi bildiklerini okuyorlar, birçok insan şu özelliği yapın diyorlar yapmıyorlar.en basitinden gol kralına ödül vermek veya istatistikler bölümüne toplam asist sayısını eklemek çok mu zor bir şey? hangi insan burda federasyon kupasını istedi? söyleyin eğer gerçekten varsa alsın hesabı istediği gibi kullansın.. birileri açıklama yapsın işte kimler sizlerden antrenman özelliklerini değiştirip insanları kondisyon paketleri harcatmaya gizliden gizliye yönlendirmek, token aldırmak için transferlerde botları devreye sokup inada bindirmek vs...bir tane forma istiyoruz onu bile yapmıyorlar. tamam anlaşma sorun olabilir ama o kadar dandik kulüplerle anlaşmışsınız insanların yoğunlukla istediği forma amblemleri getirmek bu kadar mı zor? bir video yapmışlardı zamanında ülkelere göre en çok oynayan bölgeler diye. oyunu en çok oynayan ülke TÜRKİYE bilmem farkında mısınız? resmi youtube hesabında kanıtı var merak eden girer izler. ama nerde TÜRK insanının fikirlerini değerlendirmek, önemsemek? eğer bir vatandaşımızın görüşü değerlendirilip oyuna aktarıldıysa gösterin kanıt olarak?

    1 seneyi geçti adalet getirin dedik halen gelecek ve inanmayabilirsiniz ama bugüne kadar attığım destek biletlerinde hepsinde otomatik aynı cevap: kendimizi geliştiriyoruz, fikirlerinizi önemseyeceğiz.. hani nerede peki? ben zamanında forumda demiştim lütfen dikkatlice dinleyin..

    bu oyun sonuçları, sizlerin kimlerle karşılaşıp eşleşeceğini, kimleri yenip yenemeyeceğini ve bundan sonraki sezonlarda neler yaşayacağınızı baştan itibaren belirliyor ve sizleri yönlendiriyor.. oyun başlayacaklar için vakit kaybıdır.. o kadar emek harcarsınız ama karşılığını alamazsınız.. ve sizlerde piyon olarak burada at koşturursunuz ama farkına bile varamazsınız, oyun bizleri piyon gibi kullanıyor..

    kısacası o kadar çok şey anlatırım içimi dökerim ki fazla da uzatmak istemiyorum. oyun kendi çapında gelişsin dursun, zamanla da anlayacaklar ki bizler neden kullanıcılarımızı dinlemedik ve bu kadar insan bir anda kaybolmaya başladı diye....

  5. #5
    Apprentice
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    258
    haklısın malesef öyle bişiyki Trialpay dan ban yedim. The Heavesn oyununu oynadım token gelmedi diye destek mesaj attım bi baktım engel atmışlar.Çok şey var konuşulacak ama karşımızda konuşacak adam yok malesef. busene transfer yapmıycam . Oyunun oynanabilirliği bitti .