Results 1 to 6 of 6

Thread: Şampiyonlar Ligindeki Saçmalık

Apprentice

Şampiyonlar Ligindeki Saçmalık

Ligi 1. bitirmemize rağmen şampiyonlar ligi ön eleme maçları oynuyoruz. Ozaman 2.3.4 den farkımız ne ? Emeğinin karşılığı yinemi hüsran ?

* Yani nede olsa ilk 4 öneleme maçlarına giriyor . Neden uğraşayımki 1. olmak için . Ligi 1. bitirmenin ne avantajı var ? Herkezden daha çok emek harcamanın yani .

Rookie
    Şampiyonlar Ligi'nde direk gruplara gidilmiyor mu? Ön eleme derken?

Apprentice
    Quote Originally Posted by mehmetkaya View Post
    Şampiyonlar Ligi'nde direk gruplara gidilmiyor mu? Ön eleme derken?
    a dan z ye tüm takımların aynı şekilde maç oynaması garibine gitmedimi. 2.3.4 olan 1. olanla aynı şekilde maç düzenleri. ozaman ben neden emek göstereyim 1. olmak için ? 4. de olsam 1. ile aynı düzen maç oynıyacağız. Anlayışınız gıt yada tatışmak hoşunuza gidiyor. 1. olanda 2.3.4. olanda aynı maç düzeninde. Benim bildiğim 1. olan direk gider 2.3.4. neyse artık öneleme maçlarıyla gider .Ama gördüğümüz gibi 1.2.3.4 eşir şartlarda şampiyonlar liginde.

Rookie
    Quote Originally Posted by Ahmet T. Öncü View Post
    a dan z ye tüm takımların aynı şekilde maç oynaması garibine gitmedimi. 2.3.4 olan 1. olanla aynı şekilde maç düzenleri. ozaman ben neden emek göstereyim 1. olmak için ? 4. de olsam 1. ile aynı düzen maç oynıyacağız. Anlayışınız gıt yada tatışmak hoşunuza gidiyor. 1. olanda 2.3.4. olanda aynı maç düzeninde. Benim bildiğim 1. olan direk gider 2.3.4. neyse artık öneleme maçlarıyla gider .Ama gördüğümüz gibi 1.2.3.4 eşir şartlarda şampiyonlar liginde.

Anlayışımız kıt değil böyle diyince ben de sana hak verdim ve anladım ama ilk başta anlayamadığım nokta ilk 4 ön elemeye gidiyor demendi zira benim bildiğim ön eleme yok. Ondan tuhaf geldi. Sertleşmene gerek yok sadece bir soru sordum.

Soruyu sorma sebebim de ben şu ana kadar hiç 2. 3. veya 4. olup şamoiyonlar ligine gitmedim. Hep şampiyon olup gittiğim için acaba 2. 3. 4. ön eleme oynayarak mı gidiyordu da sen şimdi 1. olmama rağmen ön eleme oynuyorum diye mi yakınıyorsun diye merak etmiştim.

Apprentice
    oyuncuları sattım direk kurtuldum oyundan. At öldü kavga bitti .

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Ahmet T. Öncü View Post
    Ligi 1. bitirmemize rağmen şampiyonlar ligi ön eleme maçları oynuyoruz. Ozaman 2.3.4 den farkımız ne ? Emeğinin karşılığı yinemi hüsran ?

* Yani nede olsa ilk 4 öneleme maçlarına giriyor . Neden uğraşayımki 1. olmak için . Ligi 1. bitirmenin ne avantajı var ? Herkezden daha çok emek harcamanın yani .
    Aynen öyle olmalı 1. fark yaratmalı oyunda