Results 1 to 3 of 3
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Ahmet T. Öncü

Thread: Naçizane Tavsiyeler...

Newbie Can Vatansever's Avatar

Naçizane Tavsiyeler...

Oyunun güzelleşmesi ve gerçeğe daha uygun olması açısından aklıma gelenleri yazmak istedim...

1- Dünya kupası gibi saçma bir kupanın kaldırılıp yerine uefa kupasının gelmesi daha mantıklı olabilir diye düşünüyorum...ligi 1 2 ve 3.sırada bitiren takımlar direkt şampiyonlar ligine giderken ligi 4 5 ve 6. sırada bitiren takımlar uefa kupasına katılsa daha gerçekçi olabilir...şampiyonlar ligi şampiyonunun ve uefa kupası şampiyonunun süper kupa maçı oynaması ise heyecanı tavan yaptırabilir...

2- Ligi gol kralı ve asist kralı olarak tamamlayan oyunculara belli bir ödül verilmesi gerekir...artık beceri puanı mı olur dinlenme paketi mi olur bilemiyorum ama adamlar ligi kral bitiriyorlar ama kafası kel gibi hiçbir ödül yok...

3- Yardımcı menajerin bulduğu oyuncular için çok astronomik jeton ücretleri isteniyor...21 yaşında yani gelişiminin son dönemindeki bir adam için 89 jeton istemek çok mantıksız bence...

4- Tüm oyunculara birden fazla özel yetenek kazandırabilmeliyiz...bu oyunun en zayıf yönlerinden birisi bu bence...yani bir kanat adamı hem iyi top sürüp hemde frikikçi olabilir...keza aynı şekilde bir bek oyuncusu hem iyi korner kullanıp hemde güçlü defans özelliğine haiz olabilir...

5- Oyuncuların mevkilerine göre gereksiz beceriler kaldırılıp yerine daha mantıklı beceriler konulmalı...örneğin bir stoper oyuncusuna refleks yada bitiricilik yerine kademe anlayışı becerisi gelmesi yada bir orta saha oyuncusuna refleks becerisi yerine pres gücü becerisi gelse daha iyi olur sanki...

6- Sadece amc ve kanat oyuncularına özel 'adam eksiltme' özel yeteneği gelse çok keyifli pozisyonlar yaşanabilir sanıyorum...

7- Oyuna kombine bilet uygulaması gelmesi herkesi ekonomik yönden rahatlatabilir...bu bağlamda sezonun son haftası önümüzdeki sezonun kombineleri satışa çıksa hem sezon öncesi transfer için para kaynağı oluşur hemde bütçe rahatlayabilir...

8- Yine stadyumu belli bir seviyenin üstüne çıkarmak şartıyla zengin taraftarlara loca satışı olabilir...Güzel bir para kaynağı olur zengin taraftarlardan

9- Karşı rakibin en etkili oyuncusuna adam markajı uygulayabilmeliyiz...Tüm takıma pres yaptırmak yerine sadece orta sahadan pres yapması emri gelmesi daha mantıklı olur...

10- Aml ve amr oyuncularının 'wing forward' yani kanat forveti olarak adlandırılması daha mantıklı olur sanki...çünkü ofansif oynayan kanat oyuncusu bir nevi kanat forvetidir...

Şimdilik aklıma gelenler bunlar...ekleme yapmak isteyen arkadaşlar da fikirlerini belirtebilir...forum yöneticisi de aylık raporunda bunları iletirse çok memnun olurum...herkese iyi oyunlar diliyorum
    Last edited by Can Vatansever; 06-10-2016 at 10:37 PM.

Rookie
    1) Tamamıyla katılıyorum.
    2) Katılıyorum hatta kesinlikle gol kralı meselesi şampiyonlar ligi ve kupada da olmalı.
    3) Bence o kısım iyi sadece tokenle hiç uğraşmadan geliştirmek çok kolay olmamalı.
    4) Tüm oyunculara olmasa da bazı oyunculara olması gerektiğini düşünüyorum. Oyuncu 18 yaşında doğarken yetenek kısmında 2 boşluk olursa böyle bir özelliğe sahip olabilir.
    5) Yorum yok.
    6) Olabilir, mantıklı.
    7) Katılıyorum.
    8) Katılıyorum.
    9) Katılıyorum. Bir maçlığına kişiye özelpresler, hangi oyuncuyu hangi oyuncunun tutacağı vs. uygulanabilir.
    10) Yorum yok.

Apprentice
    Güzel öneride kim yapıcak bunları ? Destek ekibinden ufacık bir şikayette bile herkeze aynı cevabı veriyolar (Kopyala--Yapııştır) . Bunları yapabilecek kabiliyete sahip olduklarını düşünmüyorum.
    Euthyrox likes this.