Dostum ben senin kadar tecrübeli değilim. Her ne kadar henüz 3. seviye olsam da oyundaki sistemin nasıl yürüdüğünü çözecek kadar tecrübe edindiğimi söyleyebilirim. Oyunda bir max. eşik var. Yani eğer en iyi 14 oyuncunun ortalaması %100'ü geçiyorsa seni bir sonraki sezon kol gibi bir lig bekliyor
Kupa ve şmp liginde ise yine %100'ü aşmışsan 6 yıldızlı bir takımsan yani bir üst seviyende olup 5 yıldızlı ortalama ile ligi bitirmiş rakipler çıkıyor karşına.
Bana yanlış gelen bir sistem olsa da burda bu şekilde dönüyor sistem. Ben sırf bunu denemek için 2. bir hesap açıp takımın gücünü baya vasat bir seviye getirdim. Takım şu anda 3. ligde %32 gücünde ve lig 2.si. Şmp ligindeki takımları görsen zaten baya mahalleliler sanki komşulardan arkadaşlarını toplamış da takım oluşturmuş gibi. Finalde %45'lik takıma yenilerek ikinci olmuştu geçen sezon
Ben şuan asıl hesabımda şmp liginde ilk eleme turundayım rakibim 4. seviye gücü %110 onu nasıl yensem diye düşünüyorum
Güçlü olmak bu oyunda pek iyi bir şey değil anlayacağın. Eğer her sezon 3lü kupa almak istiyorum diyorsan 1 yıldızlı bir takım oluşturup st mc ve gk bölgelerine 5'er yıldızlı birer oyuncu koy geç. Adamlar cayır cayır oynamaya başlıyor o zaman. Gördüğüm en işe yarar taktik bu. Ama tabi öyle oyunun bi zevki çıkmıyor.

LinkBack URL
About LinkBacks

Reply With Quote