Arkadaşlar eskiden yaklaşık 30 video izleyebiliyorum şimdi iki tane izleyince video yok diyor neden acaba?
Arkadaşlar eskiden yaklaşık 30 video izleyebiliyorum şimdi iki tane izleyince video yok diyor neden acaba?
Genelde bu sorunlar Vpn kullanımı tespit edilen kişilerde rastlanıyor. Bu yüzden havuzda olan videolara erişiminiz kısıtlanabilir.Bunu tam anlamıyla neden kaynaklı olduğunu öğrenmeniz için Destek Ekibimize yazınız.
telefondan oyuna bağlanıyorum, oyunun yeni yüzü ile bilgisayarda reklam izlemeyi başaramadım. Eski sürümde ultrasurf ile reklam izleyip token aldığım olmuştu. Bu sorun son 2 haftadır var. Reklamlar çok geç yükleniyor veya yüklenmiyor.
Şu ana kadar ne vpn ne de oyunda kural ihlali olan bir yazılım kullandım. Ancak insanlar videoların azaldığından şikayetçiyken ben sabahtan beri 1 video izleyemedim. Desteğe sabahın köründe yazdım hala cevap gelmedi. oyunu sildim geri yükledim telefondaki boş alanı kontrol ettim google temizledim daha da yapabileceğim bir şey olmadığını düşünüyorum.
Arkadaşlar 2 gündür vide izleyemiyoruz sadece ben değil arkadaşlarımda oynuyor ve onlarda ödül videoları izleyemiyor sistemsel bir hata var sanırım. Bu konuda bilgisi olan varmı. Moderatör bey sizi göreve çağırıyorum.. Bi an önce çözülsün bu sıkıntı oyuncuları dinlendiremiyor antreman yaptıramaz olduk.