Merhabalar.
Oyunda 3 ay öncesine kadar, ortalama olarak, ben de bu ölçülerde forvetlerime gol attırabiliyordum.
Taki 3 ay öncesine kadar. Yani buna 3 sezon öncesine kadar da diyebiliriz. Sonra sistemler değişti, güncellemeler, güncelemeler, güncellemeler...
Derken manipülasyonlar geldi. Maçlar manipüle ediliyor, ne yaparsan yap, kadron ne kadar kaliteli olursa olsun ve rakibinin kadro kalitesi ne olursa olsun, ne takımından, ne de oyuncularından kalitesi kadar verim alamıyorsun...
Başarı çıtasının üzerine çıktıktan sonra;
Oyunda ne kadar başarılıysan, oyun yöneticileri de o kadar önünü kesebilmek için maçların skorları ve gidişatı ile oynuyorlar.
Mallasef ki oyunda adalet denen herhangi bir olgu kalmadı.
Langırt kadar futbol stratejisi olmayan bir oyun haline büründü.
Rakiplerimi, benimle eşitlemek adına yapılan şikeler sonucunda, sezonda toplamda 1 kupa kazanabilsem, forvetlerime 20 gol attırabilsem başarılıyım diyebiliyorum. Maalasef ki dağıtabildikleri adalet kadar başarılı olunabiliyor.
Bu sürecin rdından, an itibari ile forvetlerine hala 30 gol ve üsttü gol attırabilen varsa, şanlısınız, hala manipülasyona uğtramadınız demektir.
Çok başarılı olmamanızı da tavsiye ediyorum, emeklerinizin boşuna gittiğinde benim gibi adresi silme evresine gelebiliyorsunuz.
Sanırım bende adresimi silmeye alacağım..
Hepinize başalarılar dilerim.