Results 1 to 10 of 20
Like Tree2Likes

Thread: Bu Ne Kepazeliktir?

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Apprentice Anarşi's Avatar
    Oyunun bu mantığı değişmez. Oyunu forse etmekten dem vurmuşsunuz. Yunanistan Avrupa şampiyonu olduğunda oyunu forse eden bir anlayışa mı? Sahipti. Oyun bağılılar için sezonda 2-3 maç kaybettiriyor ama daha fazlası varsa hata taktiktedir.

Newbie
    Quote Originally Posted by Anarşi View Post
    Oyunun bu mantığı değişmez. Oyunu forse etmekten dem vurmuşsunuz. Yunanistan Avrupa şampiyonu olduğunda oyunu forse eden bir anlayışa mı? Sahipti. Oyun bağılılar için sezonda 2-3 maç kaybettiriyor ama daha fazlası varsa hata taktiktedir.

.....
    Attached Thumbnails Attached Thumbnails Bu Ne Kepazeliktir?-screenshot_20190713-180035_top-eleven.jpg   Bu Ne Kepazeliktir?-screenshot_20190713-180133_top-eleven.jpg   Bu Ne Kepazeliktir?-screenshot_20190713-180154_top-eleven.jpg  
    Last edited by İsmail; 07-13-2019 at 04:58 PM.

2.faktör oyuncu genetiği, FM oynayanlar bilir oyuncuların gizli özellikleri olur. Bunu denemeden bilmek zor, Düşük kalitedeki oyuncudan daha fazla verim aldığımda oluyor. Mesela etkinliklerde verilen oyunculardan hiç fayda görmedim.

Ben bu şekilde yazıyorum ama çok fazla küçükte olsa etki eden şeyler var, dediğim gibi %20 alt üst rakipte iş tamamen santraç gibi. Size nacizane, 2 takım daha açmanız ve hazırlık maçları ile deneme yapmanız.