Selamlar deniz hocam.
Evet maalesef ki uzun süredir yaşanıyor. Saçmalıkların olmadığı sezonlarda 3 kupa, sacmalıkların yaşandığı sezonlarda 2 kupa alabiliyordum.
Bardağı taşıran son damla demek isterdim fakat, hacim damlanın üzerinde, avuç avuç su akıyor. Son 3 sezondur tek kupa alamadım. Böyle bir şey futbol mantığının çok çok dışında kalıyor. İstatistiğe de bakmışsınızdır. Ben onlarca kes zaman zaman yaşanan bu tip problemler için destek bölümüne mesaj attım. Hatta attığım son mesajımda da ayrıntılı bir şekilde, onlarca resim göndererek durumu açıkladım. Fakat bir şeylerin düzelmesi gerektiği yerde o kadar saçmalıklar sürekli sürekli olmaya başladı ki, maruz kalan biri olarak oyunun destek bölümü ile ilgili şu düşünde karar kıldım: Futbolun 'f'sinden anlamayan kişilerle futbol konuşma. Saçma sapan taktiksel değişikliklerden dem vuruluyor yada oto mesaj iletisi atılıyor. Oyun istatistiği ortada, taktiksel bir yanlış olma ihtimali mümkün değil. Taktiksel bir hata yapan kişi oyunu nasıl forse edebiliyor, istatistiklerden de bunu okuyoruz, tabelada başka.
Çözülemeyecek bir problem değil. Oyun sayılar üzerinden oynanıyor. Basit mantıklarla. Çözmeye çalışıyorlar mı sizce? Sanmıyorum.
Bu denli basit bir problemi eğer çözemiyorlarsa, ekibe beni alsınlar. Ben çözerim. Fakat sanmıyorum, uğraş verdiklerini düşünmüyorum.
Şu kadar basit bir algoritmanın içerisinden, zayıf rakibe momentum verilmesini kaldırsınlar yahut daha akla yatkın seviyelere getirsinler olay zaten kökünden çözülecek. Sırf diğer oyuncular oyuna tutunsun diye ilgi göstereni ve başarılı olanı oyuna küstürmek niye?
Beni yanlış anlamayın, sözlerim size değil, oyuna, siz onlar ile bizim aramızdaki kö
prüsünüz.
Şunu gerçekten merak ediyorum: Oyuna para yatıranlar da gerçekten bu sorunlarla muhattap ediliyor mu?
Bunun cevabını alabilirsem sorunun cevabını daha çok kafam da netleştireceğim.
Ben alım satım ve hizmete karşılık ücret tarifesinin olduğu hiç bir şeyi sadece oyun olarak kabul edemem. Ben oyun oynuyorum, firmanız kazanıyor, bu yapıya tam olarak oyun çerçevesi içerisinde bakılabilir mi? Evet benim tarafımca sadece oyun gibi oynanıyor olsa da oyuna para yatıran onlarca insanın hakkını da sadece oyun diyerek çürütemeyiz. Yenmek de var yenilmekte fakat bunlar mantık çerçevesinde içerisinde kabul edilebilir. Ben şahsen günde 1 saati mi verdiğim herhangi bir şeyde başarısız olmak için zaman geçirmem. Eminim sizlerde böylesinizdir. Sadece adil bir platform diliyoruz.
Oyun kaliteli oyuncular kaybediyor.
Acilen bir çözüm getirmemeleri durumunda da oyunu oynayan kitleler hızla düşecek.
Sadece düzelmesini arzu eden biri olarak söylüyorum, oyun kendi kendini sabote ediyor.