Results 1 to 9 of 9
Like Tree1Likes
  • 1 Post By

Thread: Bu Ne Kepazeliktir? Bölüm 3 (SON)

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie
    Posta katılıyorum arkadaşım 280+aktif becerili genel ortalaması 160 olan 90 100 lük çöp rakiplere yenildi kupasız geçen sezonların haddi hesabı yok..
    ve o da sildi oyunu ve hesabı...
    Daha ne kadar kötüye gidecek bu iş Ercan efendi?? gidişat çöp ötesi kendine dürüst ol, günlük video, antrenman maç takibi yapanların emeğini linç eden bu kuruluşta görevlisin.. memnun musun gidişattan yana ümidin varmı 🤔

Newbie
    Quote Originally Posted by rewulation View Post
    Posta katılıyorum arkadaşım 280+aktif becerili genel ortalaması 160 olan 90 100 lük çöp rakiplere yenildi kupasız geçen sezonların haddi hesabı yok..
    ve o da sildi oyunu ve hesabı...
    Daha ne kadar kötüye gidecek bu iş Ercan efendi?? gidişat çöp ötesi kendine dürüst ol, günlük video, antrenman maç takibi yapanların emeğini linç eden bu kuruluşta görevlisin.. memnun musun gidişattan yana ümidin varmı 🤔
    aynı sacmalık halen devam edıyor sacma sapan takımlara yenılıyoruz elenıyoruz benden cok daha gucsuz takımdan 6 tane gol yemısım kaldıkı boyle bırsey olması ımkansız aynı sey federasyon dada gecerlı yahu ben favorıyım adam benı sahaya kıtlıyor boyle bır sacmalık olurmu yahu

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by putumku View Post
    aynı sacmalık halen devam edıyor sacma sapan takımlara yenılıyoruz elenıyoruz benden cok daha gucsuz takımdan 6 tane gol yemısım kaldıkı boyle bırsey olması ımkansız aynı sey federasyon dada gecerlı yahu ben favorıyım adam benı sahaya kıtlıyor boyle bır sacmalık olurmu yahu
    Takımlar arasında zayıf veya güçlü olan takımın sonucu belli olsaydı oyun daha sıkıcı ve anlamsız olurdu.İmkansız olması gibi durum söz konusu olamaz.Ama bu sonuçlar ard arda ve sık sık yaşanıyor ise işte o zaman bu olanlara tamamen sizinle aynı düşüncede katılabilirim.Bu durumları kesinlikle Destek Ekibimize iletiniz.Resimler şeklinde ve açıklamalı olarak ben de raporlayıp her ay iletmekteyim.