Results 1 to 10 of 15
Like Tree1Likes

Thread: Transfer Görevini tamamladım, ödülüm gelmedi!

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie Battousai's Avatar
    Konuyla alakasi yok ama. Bu adamlari 3-4 jetona nasil alabildin ya. Ben de 10 jetondan aza adam alinmiyor. Saat farketmiyor sabaha karsi 5 te de girdim yine ayni. Bir de o saglik moral kitlerini nasil o kadar fazla yapabildin?

POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Newbie
    Merhaba oyunu 9 yildir oynuyorum birikti diyelin kullanmadikca. Ligler baslamadan once pahali olur fakat bu tarz oyunculari ligler basladiktan sonra ucuza alabilirsin. Ki tavsiyem bu tarz oyuncular alman degil 18 yasinda alip antrenman yaparak 4 sezon oynatman daha karli olur takimjn icin

Quote Originally Posted by Aşkın Küçükdeniz View Post
    Merhaba oyunu 9 yildir oynuyorum birikti diyelin kullanmadikca. Ligler baslamadan once pahali olur fakat bu tarz oyunculari ligler basladiktan sonra ucuza alabilirsin. Ki tavsiyem bu tarz oyuncular alman degil 18 yasinda alip antrenman yaparak 4 sezon oynatman daha karli olur takimjn icin
    Yok hocam bence bu server ile alakali. Simdi girip hemen 3 tane ss aldim. Durum bu. İmkansiz sizin aldiginiz sekilde adam almam. Sezon sonu bile alamam bulundugum server da.

Quote Originally Posted by Battousai View Post
    Yok hocam bence bu server ile alakali. Simdi girip hemen 3 tane ss aldim. Durum bu. İmkansiz sizin aldiginiz sekilde adam almam. Sezon sonu bile alamam bulundugum server da.

Simdi girip 1 daha ss aldim. Server degistirme hakkinda bilginiz varsa yardimci olun da sizin bulundugunuz yere geleyim

Newbie
    Server değiştirilemiyor diye biliyorum sabredin alt yapiya odaklanin etkinliklere mutlaka katilim saglayin
    Battousai likes this.