10Likes
-
Salut Crister si mersi de sfaturi.
1. Prefer sa astept pana la inceputul sezonului urmator sa fac transferuri sa nu pierd o stea degeaba.
2. Nu imi plac formatiile cu AMR AML.
Cat despre atacanti asta am incercat acum in cele 3 amicaluri jucate. Cel ce bate cornere o face foarte bine dar celalalt nu prea da randamente la lovituri libere.
-
Apprentice
La lovituri libere incearca-i pe toti. Cateodata cei mai buni executanti sunt fundasii,acum cateva sezoane portarul mi-a dat vreo 15 goluri din lovituri libere tot sezonul
Mijlocasii centrali sunt o problema,daca nu sunt in forma s-ar putea sa ai probleme ca esti prins pe contra atac cand gresesc pase la mijlocul terenului sau faulteaza mult,de aia trebuie sa cumperi cat de multi pe sezon pana in gasesti pe aia buni. Si foarte important nu mai cumpara vreodata de la impresar. 90% sunt praf acolo.
Si de ce iti zic sa folosesti AML/AMR? Pentru ca AMC-ul e foarte usor de blocat,de aia cei mai multi dintre ei sunt invizibili pe teren,iar unele formatii gen 4-3-3 sau 4-1-2-1-2 nu pot fi contrate decat cu atac pe flancuri.De aia nu iti creezi sanse de gol prea multe,pentru ca AMC-ul si mij centrali nu ajuta deloc atacul si cum ai zis mai devreme,numai cei doi atacanti creeaza sanse. Intleg ca nu iti plac formatiile cu AML/AMR,dar o sa iti fie mai usor cu ele.
Si inca cateva detalii daca te intereseaza,despre punctele de abilitate: La ST,MC,AMC pune-le pe toate pe ofensiv si pe fizic si mental,iar la DMC,fundasi si portar pe defensiv si fizic si mental,o sa te ajute mult asta.