Originally Posted by
simeon__filipov
здравейте!
научих през изминалия сезон че е много важно повреме на мач да променяш тактиката и схемата на игра спрямо оценката на играчите
като цяло се справих сравнително добре , в лигата завърших 1ви със 24 победи и 2 равенства 122 вкарани гола и 7 допуснати , спечелих купата , шампионска лига отпаднах на 8на финалите . с момчетата от асоциацията събрахме 350 точки и минахме в платина .
в момента съм 18 ниво силата на тренировките ми е на макс 91 ниво и всичко ми е на 10%
за смяна имах само един играч dc-dmc , но вече е сменен , отбора ми е от 28 играча ,22 са с умения , титулярите ми са млади 18-21г всички с умения (само две умения се повтарят на двамата mc плеймеикари ) системата с която играя е 4-4-1-1 или 3-1-2-2-1-1с тези главно играя
в момента отбора ми е оценен на 2,2 милярда , имам в наличност 263 токена ,240 милиона ( но отбора ми е готов няма да взимам играчи) зелени куфари 632 , сини 42 , червени 911
целите за новия сезон са ми да спечеля , ако мога требъл , с асоциацията да се задържим в ниво платина .